Min dagboksblogg som fotointresserad och pensionär.

Min kompis

De gångna dagarnas fina väder har gjort att fotograferandet har varit på ett minimum. Jag tänkte dock vara lite mer aktiv nu i veckan då vi varit på en kortare resa bland annat till Grythyttans Gästgiveri. Ett trevligt besök med god mat och gamla mysiga miljöer. När jag tog fram kameran för första bilden upptäckte jag dock att det inte satt något minneskort i kameran. Och jag hade inte heller några extra kort i kameraväskan. Besvikelse! Det blev några bilder med mobilen men det är inte riktigt samma sak tycker jag.

Lägger dock upp två bilder på en liten krabat fotograferad innan resan. Den är bara några millimeter lång men redan en kopia av en fullvuxen kompis. Naturens under!

Inlagt 2021-06-24 10:12 | Läst 229 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Snopet att inte få minnet med sig på resan, fast mobilerna har ganska bra kameror numera så man kan få sina minnesbilder. Ni fick ju en minnesvärd vistelse i Grythyttan.
Fin kompis du fotat.
Svar från Fredsson 2021-06-24 15:26
Tack för din kommentar. Ja, visst går det att ta bilder med mobilen också. Det är mest gränssnittet jag inte kommer överens med. När jag ska ta en bild så kommer jag åt något och så är det mail programmet som är aktivt eller liknande.