Ofokuserat bloggande om hästar, katter och livet i största allmänhet och fotografins för mig svindlande mystiska mysterium.

Trettiofjorton och en dag

... och tider tickar ...

Nu när man är vuxen tycker man att man kunde få väja när man vill fira sin födelsedag. Tre dagar före julafton är inte direkt någon hit. I år kom vi "undan" tack vare att influensan slog till och däckade en av familjemedlemmarna. Så kort innan julafton är kalas inget som man vågar sig på i det läget. Vem vill ha en sängliggande släkt på sitt samvete?

Inte ovälkommen men störande

Varje år känns det som om min födelsedag kommer och stör och ger mig dåligt samvete för att jag inkräktar på andras värdefulla och knappa  tid. Inte minst jag själv - är alltid ute i sista minuten. Alla har fullt upp och är mitt i juljäkten - det är bara några få timmar kvar innan den stora kvällen då allt skall vara klappat och klart.

Det är ett mysterium varför det skall vara så svårt att flytta något så enkelt.

Hur som helst blev det en riktig mysig födelsedag

Avnjöt förmiddagen med en film tillsammans med familjen inmundigandes kaffe, lussekatter och tårta.

 Fina presenter blev det. Utöver filmen förärades jag med hembakta kakor, svartvitrutig kudde, rosor, chokladtomte, pjamas och tunika. Hur nöjd som helst.

(Att vi fick springa omkring 5 timmar i stan för att hitta den sista julklappen har jag redan förträngt).

 

Inlagt 2007-12-22 19:56 | Läst 2256 ggr. | Permalink
jag har en vän som fyller år på juldagen-heller ingen hit....
Svar från Allis 2007-12-23 08:54
Då tror jag att vi är två som vill flytta vår dag. Eller rättare sagt två eller fler. Har själv i bekantskapskretsen en som fyller år den 23:e och en den 25:e. Fast det är en liten tröst att man är i gott sällskap.
Ha en jätteskön jul ;)
God Jul!!!