Ofokuserat bloggande om hästar, katter och livet i största allmänhet och fotografins för mig svindlande mystiska mysterium.

40+student på skolbänken igen

Har just läst brevet som började "Välkommen till en spännande kurs .... som ska göra dig till en skicklig bildbehandlare". Tar och utnyttjar överskottet på flextiden och tar en timeout.

Känns både tryggt och spännande att sitta på sin egen arena (läs rumpan tungt säkrad i kontorsstolen) och samtidigt ha klivit in i studentlivet igen.

Registrerad

Registreringen gick igenom efter ett par småmissar. Formulären kräver en förbestämd formatering av personnummer och telefonnummer, vilket dessvärre inte anges varken på fältnivå eller vid påföljande felmeddelande. Jag vet en yrkessjukdom - kan bara inte låta bli att kommentera sådant här.

Det förstnämna medförde att jag fick besked om att jag inte fanns med i deras "listor". Men vaddå har ju fått inloggning och allt så det var naturligt att prova en annan formatering av personnumret och si där. Jag fanns tydligen än då och då slussades jag raskt vidare i registreringsförfarandet. Undrar hur många telefonsamtal den lilla avsaknaden av upplysning genererar.

Fick en användarnamn som jag förvånasvärt nog gillar alleles förträffligt, riktigt snyggt till och med. Lösenord fick man vänligt och praktiskt nog välja själv.

So far so good

Har just laddat ner studiehandledningen och sitter i valet och kvalet om jag ska offra 40 minuter nu på kursintroduktionen eller ta det efter arbetstid.

Beslutar mig för det senare och återgår till jobbet en stund. Återkommer säkert med en fortsättning senare i kväll.

Inlagt 2008-08-29 14:08 | Läst 4274 ggr. | Permalink
Åh vilken rolig tid du har framför dej...SPÄNNANDE!!!
Lycka till!!

//Åsa
Svar från Allis 2008-08-29 15:51
Tack :-D Ser verkligen framemot detta. Känner mig som ett barn på julafton med ett stort spännande, vackert paket framför sig.
Då är vi klasskamrater nudå :)
Hoppas det blir en rolig kurs!
Svar från Allis 2008-08-30 13:01
Det verkar toppenkul. Har just avklarat första övningen :-)
Jag ska ta mig tid i lugn och ro ikväll och registrera mig.
Mvh Annika
Svar från Allis 2008-08-30 13:05
Ja gör det så finns det någon "bekant". Hittills har drygt 500 av 2000 reggat sig så vitt jag kan förstå. Tittade efter några bekanta namn att men hittade inget. Får göra ett nytt försök i kväll.
Känner mig lite nöjd just nu efter att ha gjort de första övningarna till Lektion 1. Väldigt trevligt och inte särskilt svårt. En del bekant och flera nyheter :-)
ja och jag fick inget lösenord-och nu är jag galen-och danskt mobilnummer accepterades inte....arrrgghhhh, måndag är jag dubbelbokad så det bågnar- måste ringa och höra hur jag gör....en mailadress fick jag- men kan inte kolla posten suck.....
Svar från Allis 2008-08-30 13:06
Oj håller tummarna för dig att det ordnar sig. Vänta lite jag pm'ar Kurssamordnarens mailadress till dig så kanske du kan få kontakt mailvägen.