Ofokuserat bloggande om hästar, katter och livet i största allmänhet och fotografins för mig svindlande mystiska mysterium.

Hjulet snurrar men hamstern é trött

När man slits mellan ljuvliga sommarkvällar och arbetsuppgifter som måste bli klara innan sommaren och hästen som behöver ridas och nödvändig motionspromenad och viltvuxen trädgård och hungriga barn och smutsig tvätt. Listan kan göras hur lång som helst.

Tror jag blir galen - kan inte prioritera - måste välja jobbet - å andra sidan måste barnen ha mat - jag borde absolut ta tag i mina i det närmaste obefinliga motionsvanor -  hästen - osv.

Jisses tiden räcker inte till längre

Jag vill ha fler timmar på dygnet. Var kan man ansöka om sådana?

Är egentligen lyckligt lottad, har ett skitbra och stimulerande arbete. Sitter just nu och byter plattform på hela vårt intranät. Jo det är faktisk otroligt roligt. Men det är ensamt och tidspressat. Dessutom skall det göras med vänsterhanden samtidigt som alla andra normala administrations- och webbjobb skall göras.

Det är så himla kul att om jag fick och tid fanns skulle jag kunna jobba dygnet runt. Tyvärr - eller som tur är - går inte det.

Måste åka till hästen och det är ju bra för då tickar stegräknaren iväg ett par hundratals steg till. Det var bara det att klocka plötsligt var halv nio när jag slängde ett öga på klockan på jobbet. Shit, bara att rusa hem. Försent att gå till hästen. Det får bli en vilodag idag och bot o bättring i morgon. En dag fylld med möten. Hur skall jag hinna? Ja så ser det ut i min skalle just för tillfället. Avrundar kvällen med en kopp kaffe i soffan och med laptopen i knät.

Tankarna går runt, runt, runt - hjulet snurrar fortare och fortare ...

Det värsta är att jag INTE gillar folk som gnäller på att de har för mycket att göra och är såååå hiiimla stressade. Så bara så du vet - det här har du aldrig läst.

(Nu har jag dåligt samvete för det här gnället också)

From my point of view
From my point of view

Inlagt 2008-06-16 22:12 | Läst 2982 ggr. | Permalink
Måste du verkligen göra hela jobbet själv på jobbet? Kan du inte få hjälp med själva plattformsbytet? Det låter som att du skulle behöva ta ett djupt andetag, sänka axlarna och prioritera dig själv en stund.
känner igen det där, när man har två tentor i samma vecka, 5 maskiner tvätt, arbete och så vidare....jag tror som Angelica- finn någon som kan ta lite av toppen på berget- innan du kraschar själv....