Ofokuserat bloggande om hästar, katter och livet i största allmänhet och fotografins för mig svindlande mystiska mysterium.

Morrongänget byter kanal

Först Toto och nu det här. Morrongänget på kanal lokal i Göteborg går över till en annan kanal. Vilket svek, hur ska det gå nu? De tre tokgökarna Ingemar, Peter och Linda är ett gôrgott gäng med en skön göteborgsk jargong som finns där i bakgrunden varje morgon under frukostbestyren (oftast även en stund på kvällen). Hur ska det bli nu då???

Du som inte vet vad jag snackar kan kolla in dom på Morrongängets webb-tv 

Luringen var en klassiiker, som har roat många på väg till jobbet. Här en av dom: Fildelning

Efter regn kommer solsken 

Kommer plötsligt till sans och inser att det är samma sorts besvikelse som när Rakt över disk, Metropol och Rallygänget la av, en efter en.

Har klart mig ganska bra trots dessa "besvikelser".

Vi vid ålderns höst när jag ett visst hopp ändå om att det kommer nya talanger som kan få en en gumma på 40 + att spritta till genom att sprida glada skämt och en skön jargong.

Så länge det finns liv finns det hopp.

Inlagt 2008-06-15 16:33 | Läst 4457 ggr. | Permalink
Det är jobbigt med förändringar eller hur?
=)
Mvh Annika
Svar från Allis 2008-06-16 08:45
Egentligen inte - jag gillar när det händer saker i vardagen. Men vid lite eftertanke så är det nog ändå lite så. Kan det vara åldern ;-)

I vilket fall blir kanalbytet inte fullt så dramatiskt för min del. Det gäller tydligen bara radiodelen och eftersom jag ser/lyssnar till dom på tv så märker jag knappt av skillnaden.

/nöjd tant, trots allt