Ofokuserat bloggande om hästar, katter och livet i största allmänhet och fotografins för mig svindlande mystiska mysterium.

Tredje gången gillt

I går gav jag upp. Klarar inte att leva på 700-900 kalorier per dag och ändå gå upp i vikt. Sträng diet under veckorna hjälper inte för min del, det har jag insett nu. När karraktären sviktar under helgerna.

Det enda som någonsin funkat tidigare är Viktväktarna. Så det var hög tid att inse faktum. Nu när det går att ha checklistorna på webben har jag inga ursäkter längre.

Tog bilen till mötet och tecknade månadsmedlemskap. Sen vidare till affären för inköp av allehanda nyttigheter.

Ytterligare en bra grej som sporrade mig var att man varje vecka i början får en inköpslista. Det underlättar i alla fall för mig. Bara att ösa på i kundvagnen och bocka av. Betala och se glad ut.

Det var längesedan vårt kylskåp var så välfyllt med nyttigheter. Familjen mottog nyheten med glada miner och påminnde om förra gången då de fick så mycket god mat.

Jo så är det - matlagning är inte min favoritsysselsättning. Det är något familjen får "lida" för. Men när man är med i vv är man så illa tvungen att laga mat, stup i kvarten, och det är ju inte besvärligare att laga till fyra än till en, så där vid är vi. Dessutom blir det en himla variation. Det gäller ju att testa fram de snabblagaste och godaste rätterna.

 

Inlagt 2007-04-23 19:33 | Läst 4588 ggr. | Permalink