Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > När allt kan falla på plats

När allt kan falla på plats

Foto: Mikael Stålsäter. 

Jag hade under en längre tid känt mig ganska oinspirerad till att fotografera och kände ingen motivation att släpa runt på kameran, så jag funderade på vad jag skulle göra för att få ny energi. Någon tipsade mig om att en workshop kunde vara bra för att sätta fart på inspirationen.

"Skickade iväg ett mejl till fotografen Thomas H Johnsson och undrade om han brukade leda workshops, och visst gjorde han det. Kontakten med Thomas ledde till att 8 personer samlades i en ödslig sommarstuga en helg i mars 2011 för att fokusera på subjektiv dokumentärfotografi".

Läs mer i Mikael Stålsäters blogg.Publicerad 2011-03-21. Läst av 3850 personer.

Bli först att kommentera

annons

Merläsning

ANNONS