Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Lars Tunbjörk fotograferar tv-kampanj

Lars Tunbjörk fotograferar tv-kampanj

Lars Tunbjörk + Sveriges fulaste hem = lika med sant. Bildkälla: Dagens Media.
TV3 har anlitat Lars Tunbjörk till att fotografera kampanjen för tv-programmet "Sveriges fulaste hem" med inredarna Simon & Thomas.

I programmet ska Simon & Thomas åka runt i Sverige och ta sig an några av Sveriges fulaste hem. På en av Tunbjörks bilder ser man inredarna Simon & Thomas posera i ett av hemmen, som är så fult att de måste hålla för ögonen på sina hundar.
- Lars Tunbjörks bilder väcker ofta starka känslor, vilket jag tror att programmet kommer att göra. Simon och Tomas är i mitt tycke TV3:s starkaste karaktärer. Därför är det kul att para ihop dem med en av Sveriges viktigaste fotografer, säger Robert Kviby, marknadschef på MTG TV.

Kampanjen rullar denna vecka och kommer att synas i Aftonbladet och Metro, men även som reklam utomhus. Robert Kviby hoppas även att bilderna ska leda till en utställning på Moderna Museet.

Källa: Dagens Media.

Publicerad 2009-09-08.

Foto: Lars Tunbjörk/TV3.
klicka för större bild.

4 Kommentarer

Måns H 2009-09-08 20:02  
Hmmmm..... är det månne inte hussarnas kläder vovvarna ska slippa se ;-)
Esjo 2009-09-08 20:55  
Jaa.. är det nån som kan göra det fula fulare så är det Lars Tunbjörk
pareli 2009-09-08 21:55  
Suck. Kan man hitta något mer mossigt än ett par självutnämnda esteter som agerar stilpoliser i folkhemmet? Wake up, lads! Postmodernism and multiculturalism is here since decades...

Det hela blir närmast rörande när dom dessutom är så inkompetenta inredare. Att se deras planlösa lallande med färg och form är högst komiskt/tragiskt.

Tunbjörk borde hålla sig borta från sammanhanget. Han behöver inte devalvera och banalisera sin alltför inkörda stil ännu mer.
akeda 2009-09-08 22:31  
Tycker inredarna verkar smälta ganska bra in där...
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS