Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Sumo Paint - gratis bildredigering

Sumo Paint - gratis bildredigering


Nu kommer en ny aktör in på den välfyllda arenan inom webbapplikationer för bildredigering. Sumo Paint är precis som många av konkurrenterna väldigt likt Photoshop.

Sedan tidigare känner vi bland annat till program som Gimp, Pixlr, Photoshop Express, Picnik och Splashup. Nya Sumo Paint är kaxiga och utnämner sig själva till "the webs most advanced online image editing software". Men lovorden kommer inte bara från dem själva. Även Cap&Designs Anders Lundberg verkar tycka om det nya programmet och skriver att "när det kommer till funktionalitet har det få konkurrenter".

I programmet kan du bland annat använda dig av lager med lagerstilar, kurvor, en rad olika penslar, ett textverktyg och en del filter. Det är också otroligt lätt att registrera sig och komma igång. Du behöver bara fylla i en e-postadress, namn och lösenord och sen är det bara att börja.

Sumo Paint är som sagt helt gratis, men det kräver att du har en modern webbläsare med Flash.

Testa själv här.

Publicerad 2009-03-02.

2 Kommentarer

Falkman 2009-03-03 07:07  
Modern webbläsare har jag, senaste Firefox, och Flash, men tyvärr blir sidan man länkas till helt tom. I IE funkar det, men IE vill jag inte....
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS