Artiklar > Fotosidan och bokförlaget Max Ström samarbetar kring bokförsäljning

Fotosidan och bokförlaget Max Ström samarbetar kring bokförsäljning

Året runt Hans Strand, 249 kr för grund / 199 för Plus (ordinarie 349 kr). Need to be needed Anna Clarén, 299 kr för grund / 279 kr för Plus (ordinarie 339 kr). Silent land, Åsa Sjöström, 259 för grund / 239 kr för Plus (ordinarie 379 kr)

 

Lagom till årets Bokmässa så startar Fotosidan och klassiska fotoboksförlaget Max Ström ett samarbete där Fotosidan erbjuder Max Ströms böcker till Fotosidans medlemmar.

Som start finns det ett 20-tal böcker i butiken varav tre har ett fint öppningserbjudande under ca 10 dagar.

Under hösten kommer samarbetet fördjupas ytterligare. Mer om det senare.

”Vi har haft fotoböcker i vår butik länge via vårt systerbolag Dext men dessa är mer inriktade på fotohandböcker så Max Ströms fantastiska böcker, som har en annan inriktning, så får vår butik en större bredd” säger David Elmfeldt ansvarig och affärsutvecklare på Fotosidan.

”För alla fotografer är det viktigt med inspiration. Därför känns det så kul att våra böcker kan få inspirera fler. Fotosidan är Sveriges förmodligen bästa kanal till fotointresserade i Sverige. Både vi och våra författare är så glada över det här samarbetet!” säger Jeppe Wikström, som är publicistisk chef på Max Ström.Publicerad 2023-09-29.

2 Kommentarer

Finn Calander 2023-09-30 17:26  
Mycket god nyhet. Max S ger ut fint formgivna och layoutade fotoböcker. Bara att gratulera oss FS-medlemmar.
Kristoffer Öhrn 2023-10-02 18:17  
Kommer det att vara liknande erbjudande (rabatter) för de ytterligare böcker ni tänkt sälja?

Fina böcker :)

Mer premiumläsning