Fujifilm X-Pro 3

Produkter
(logga in för att koppla)

esbtse

Aktiv medlem
Upprepar mig från förstasidan. Kameran har bara en unik försäljningsfördel och det är OVF:en, vilken man gjort mycket sämre för flertalet objektiv jmft med X-Pro1/X-Pro2. Men den nya unika försäljningsfördelen kanske blir titaniumkåporna som man lurar folk att betala dyrt för. Alla behöver en kamera man kan sitta och skrapa med nyckelknippan! Jag gissar på en försäljningsflopp likt X-H1.

Själv ser jag fram emot Canons uppföljare till EOS R. Blir den bra och objektivutbudet ökar i närtid, är jag tillbaka i Canon-lägret. Till dess får X-Pro2 göra tjänst något år till.
Behåller X- Pro 1 tillsvidare och tar med den oftare på oplanerade promenader. Osäker om bildkvaliten räcker till för förstoringar. Söker en liknade kamera med FF eller Fuji GFSX 50R.
 

Flash Gordon

Aktiv medlem
ga för Jag har X-PRO2 sedan 5 år. Den var en ordentlig börbättring mot X-PRO1. En kamera jag gillade på många sätt men var trög som sirag mot mina dåvarande 5D kameror.

Att en X-PRO1 inte skulle duga för förstoringar visar på att du inte har provat. Så länge du inte tänker skriva ut riktigt stort räcker den långt.
Min nuvarande favorit att ta med på hundpromenader är X-PRO2 med de gamla objektiven 18/2, 35/1,4 och 60/2,4. .
Ibland är jag mer amitiös och tar med mig Canon 5D MIVK och 24/1,4, 35/1,4 och 85/1,4..
Borde ge mycket bättre när varje objektiv väger värmare kilot eller hur.
Fakutm är att när jag dsrivet ut bilderna på en Epson 3880 i A2 kan jag inte säga vilken av kamerorna eller objektiven jag fotat med.
Att jag använder båda systemen har mer med Följande AF och ergonomi att göra. Inte bildvalién.