Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Nu känns det som att instagram går i graven för stillbilder

Produkter
(logga in för att koppla)

atotowi

Aktiv medlem
Instagram har sedan starten gjort det klart att man är en smartpnone app och att det varit en del av strategin. Man har t.o.m. understundom jagat och försvårat för de som velat använda dator för att skapa inlägg. Dessutom valde man att bara ha 1:1 format och höll fast vid det länge. Dessutom med storleks begränsningar så att man ska tvingas läsa inläggen på stående format.
Men som alltid lever man på reklam så måste man finnas där användarna finns - flyttar dom till nya media så får man följa efter om man vill behålla sin del av kakan.
Det som är mest anmärkningsvärt är att man nu går från att vara innovatiiv till att bli en följare...
 

PMD

Aktiv medlem
Kidsen, ja. De som var "kids" för drygt tio år sen när Instagram startade är snart 30. Vuxna människor alltså, men med en annan syn på tillvaron än vi som är över 33 och därför är helt passé.

De som är "kids" idag använder nog något helt annat.
 
ANNONS