Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Ny stationär dator

Produkter
(logga in för att koppla)

Abe Normal

Aktiv medlem
Inget ont om Sweclockers, jag fått relevanta svar där. Men det går att få på FS också. En fungerande dator för PS/LR är inget man ligger sömnlös över, allt funkar. Det är mer finlir vad man efterfrågar och vilken budget man har. På FS är det fokus på redigering och inte gaming, vilket kan göra det mer relevant.
 
Senast ändrad:

Falumas

Aktiv medlem
Fotoredigering fixar det mesta. Utbyggnadsmöjligheter är däremot viktiga. Diskplats går åt som smör i solsken. Snabb disk är också att rekomendera, det är nog det som gör mest skillnad för bildredigering. Så en dator som har plats för två NVMe-diskar är bra. En för OS osv och en för dom bilderna man håller på med, så snurrdiskar för lagring.
Bortsett från det hade jag prioriterat en bra skärm före superduper dator.

Håller med om att grafikkort kan vänta, för bildredigering behövs det inte om man har en processor som har ett ok inbyggt.
 
ANNONS