OnLocation - Fullspäckad helg för 1.300 kr.

Två luncher + tre workshops ingår

Välj ut tre workshops


Under helgen finns ett antal workshops du kan delta i. Du väljer ut tre av dem och efter bokningen och ett par veckor innan eventet så kommer vi skicka ut länkar till bokningsformulär där du väljer vilka du vill gå på.

- Workshop 1 Olympus - Makrofoto (leds av Jan Pedersen)
- Workshop 2 Nikon - Fågelfoto (leds av Staffan Widstrand)
- Workshop 3 Fujifilm - Landskap med mellanformat (Leds av Serkan Günes)
- Workshop 4 Cyberphoto - Drönarfoto (leds av Lisa Sihlberg)
- Workshop 5 Eizo - Lightroom / skärmkalibrering (leds av Henrik Karlsson)
- Workshop 6 Sony - Vilda djur (leds av Andreas Hemb)Utställare finns på plats

De utställare som håller workshops kommer också att ha monter på plats så att du kan känna och klämma på de senaste produkterna.Föreläsningar ingår

Under helgen hålls minst fem föreläsningar i stora hallen som alla ingår i On location-passet. -Lördag 10:30 Föredrag 1 - Brutus Östling (Konsten att fotografera fåglar) 45 min / paus 5 min / (… göra fotobok) 20 min
- Lördag 16:00 Föredrag 2 - Jan Pedersen (Regnskogfoto under svåra ljusförhållanden) (50 min)
- Lördag 17:00 Föredrag 3 - Marie Kantermo (Kreativ naturfotografering) (30 min)
- Söndag 13:30 Föredrag 4 - Staffan Widstrand (Naturfotografering och naturskydd) (45 min)
- Söndag 14:00 Föredrag 5 - Henrik Karlsson (Ölands juveler från orkideer till ekoxe) (30 min)Begränsat antal platser och presentkort

- Begränsat antal platser. De första 10 får presentcheck om 1000 kr som kan lösas in på utvalda resor hos Wild Nature fotoresor.
- På plats kommer det att finnas ett antal stativ från Focus Nordic för utlåning. Dessa kan bokas innan helgen.

Köp din biljett (begränsat antal platser)Mat och logi

Vi som arrangerar kommer bo över på Örenäs slott. Vi hoppas naturligtvis att du också vill det så kan vi mingla på lördag kväll och prata resor och bilder. Vi har förhandlat fram väldigt bra priser på mat och logi.Lunch ingår

I ditt Location Pass ingår lunch lördag och söndag. I restaurangen kommer det finnas flera alternativ för att passa alla smaker.

Fototävling ingår

Innan eventet kommer alla deltagare att få en länk dit man kan ladda upp en bild som man sedan tävlar med. Juryn bestående av Fotosidan och Wild Nature fotoresor kommer att utse vinnaren och på söndag eftermiddag delas priset ut.

Temat är naturbild. Allt från makro till landskap kan ingå - men originalitet och ett gott tekniskt utförande bedöms extra positivt. Priser: ett gåvokort på 3000:- som gäller på alla Wild Nature fotoresors arrangemang. Publicering i Fotosidans magasin och på webbportalen samt ett års prenumeration på Fotosidan och dess magasin. Om man redan är medlem kan detta bortskänkas.Portfolio-review

Vi tittar gärna igenom dina bilder. Du kan beställa en Portfolio review och du får en person från Fotosidan eller Wild Nature fotoresor tilldelad för att gå igenom dina bilder.

Boka din platsBoka (begränsat antal platser)

Fullbokat (För att stå med på reservlista maila oss


Fullpackad helg

Vi utgår från lyxiga Örenäs slott strax utanför Helsingborg


Här bor vi, äter, ser föredrag och träffar utställare. Det är också i den fina naturen direkt utanför som vi genomför workshops och fotograferar. Hit tar du dig enkelt med båda bil och kollektivtrafik (tågstation ligger 15 min promenad från hoteller).

Under helgen finns det totalt fem stycken workshops. De fem återkommer i tre block (lör em, sön fm och söm em). Välj ut tre av dessa som du vill delta i och boka in dig (via mail som kommer i god tid innan helgen). På söndag morgon är det två workshops som alla går på och som du inte behöver boka plats på.

Under helgen finns fem stycken föredrag som du inte behöver boka in dig på.

Under helgen finns det möjlighet för Portfolio review. Det måste du boka och betala i samband med att du köper ditt On Location-pass.

På söndag delar vi ut priser i fototävlingen. Bilden skall du ha laddat upp innan helgen (du kommer få info i god tid om hur du laddar upp din bild) och temat är Naturbild.

Glöm inte att ta med din egen kamerautrustning! Så du kan använda den under de workshops som du deltar i

När du kommer till Örenäs slott på lördagmorgon så kan du hämta ut ditt pass mellan 08-09. Alla föreläsningar och workshops utgår härifrån. Lunch lördag och söndag ingår i OnLocation-passet. Boende och middag ingår inte i priset utan bokas separat. Du får mer än gärna bo över med oss arrangörer och utställare. Vi har fått väldigt bra pris så passa på boka in boende och middag.

Frågor och funderingar?Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss via info@wildnaturefotoresor.se samt på telefon: +46(0)730 662 007.