OnLocation - Fullspäckad helg

Två luncher + tre workshops + fem föreläsningar ingår


Program och Workshops

Komplett Program och Workshops kommer inom kort
Boka din platsFöranmälan dig hos Wild Nature Fotoresor

Fullpackad helg

Vi utgår från lyxiga Eriksberg Hotell & Safaripark som ligger mellan Karlshamn och Ronneby i Blekinge


Här bor vi, äter, ser föredrag och träffar utställare. Det är också i den fina naturen direkt utanför som vi genomför workshops och fotograferar.

Under helgen finns det ett antal workshops. De återkommer i tre block (lör em, sön fm och söm em). Välj ut tre av dessa som du vill delta i.

Under helgen finns det ett antal föredrag som du inte behöver boka in dig på.

Under helgen finns det möjlighet för Portfolio review. Det måste du boka och betala i samband med att du köper ditt On Location-pass.

På söndag delar vi ut priser i fototävlingen. Bilden skall du ha laddat upp innan helgen (du kommer få info i god tid om hur du laddar upp din bild) och temat är Naturbild.

Glöm inte att ta med din egen kamerautrustning! Så du kan använda den under de workshops som du deltar i

När du kommer till Eriksberg på lördagmorgon så kan du hämta ut ditt pass mellan 08-09. Alla föreläsningar och workshops utgår härifrån. Lunch lördag och söndag ingår i OnLocation-passet. Boende och middag ingår inte i priset utan bokas separat. Du får mer än gärna bo över med oss arrangörer och utställare. Vi har fått väldigt bra pris så passa på boka in boende och middag.

Frågor och funderingar?Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss via info@wildnaturefotoresor.se samt på telefon: +46(0)730 662 007.