Annons

Sony A7R III

Artiklar om produkten


Betyg


(5/5)
(4.5/5)
(5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension2018-06-26 DanneWestAtt använda: 4 Hållbarhet: 5

PLUS: Sensorn och sökaren är i riktigt toppklass.
MINUS: Menyerna

Kameran känns mycket bra även om det blev en stor omställning från stor Nikon. Sensorn levererar mycket fina bildkvalité i alla ljusförhållanden och kamerahuset känns bra även om jag fått köpa till Sonys extragrepp för lite större händer. Menyer och inställningar är ju lite omständliga men man vänjer sig ganska bra efter ett tag. Sammantaget en mycket fin kamera som jag känner mig nöjd med trots högt pris.

Liknande produkter: A7III

Kundtjänst: Cyberphoto är verkligen kundvänliga

Pris: 34000

2017-12-19 MrNoIQAtt använda: 5 Hållbarhet: 5

PLUS: Liten, lätt, snabb och smidig.
MINUS: Lite liten under vintern när man behöver t.ex. handskar

Har haft kameran i en månad och haft den med på olika händelser och resor i skiftande miljöer.

Kameran har levererat grymt. Ergonomin som jag var skeptisk emot fungerar utmärkt för mig förutom att jag behöver lära mig lite nya placeringar på en del knappar.

Jag gillar tekniken i kameran. När jag tog mina första månbilder och använde mig av focuspeeking, PlayMemories Appen för fjärrstyrning och ljudlös tagning fick jag mycket bra resultat. Logiken i handhavandet trodde jag skulle bli ett problem när jag kom ifrån Nikon, med det har gått bra.

Den startar tillräckligt snabbt, batteritiden är bra och jag har fått väldigt låg andel ofokuserade bilder.

Har inte testat videofunktionerna så mycket än.

Nu till det negativa, som också har att göra med ergonomin. Att använda kameran med handskar fungerar för mig riktigt dåligt. En händelse var att jag var ute med kameran som vanligt, Fick se några fästingbussar i skogskanten belysta med en fantastisk låg vintersol. Upp med kameran, tryck in focus (jag använder bakfocus) inget händer, trycker igen, fortfarande inget. Tar av mig handsken, jo nu händer det, men då har bussarna redan åkt. Jag tror att det var ett litet veck på handsken som gjorde att jag inte kunde trycka in focusknappen. jag kan heller inte få in fingrarna med tunna skinnhandskar ordentligt i greppet mellan kamera och optik (24-105:an).

Liknande produkter: Nikon d850

Elinchrom ELB 500 TTL - The Most Powerful