Lite prylar, lite text och alltid bilder

AC för kattjävlar!

Under den värmebölja som pågått den sista tiden är det inte alltid så lätt för våra husdjur. Någon i en FB-grupp jag är med i rekommenderade att "torka" katten med en kall blöt handduk, så jag testade det :)

Det var bara Nony som verkade uppskatta det - de andra två kissarna flydde snabbt när de insåg att de skulle bli blöta, men Nony spann som en ... umm.. katt, och tyckte det var väldans mysigt.

Som alltid när han blivit pillad på blev hand förstås mycket smutsig efteråt och var tvungen att köra en intensivtvätt :)

Det var allt för idag. Ha det gott!

Inlagt 2014-07-28 19:40 | Läst 12046 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Skön stil på din katt. Kalla våta handdukar måste väl vara skönt ändå, kanske något att testa för oss människor också.
Svar från Anders F. Eriksson 2014-07-28 19:55
Det där med "wet t-shirt" fungerar alldeles utmärkt som kylare, även om det visuellt kanske inte alltid är så passande :)
Katter är härliga personligheter!
Kan också rekommendera en iskall petflaska i korgen eller sovplatsen. Har praktiserat det när jag kört bil på sommaren och ACn inte fungerade. Min katt låg och kramade flaskan och njöt. Innan hade han flämtat oroväckande. När den blev för varm var det bara att byta den mot en ny kall. Täckte också bakfönstret så han låg i skugga.
Nu har en ny bil med AC som fungerar, men täcker alltid fönstret bak så han ligger i baksätet kopplad i säkerhetsbältet, men i skuggan.
Prova en kyld petflaska.