Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

#Blogg100/25 Långfredag

Alla storhelger flyter liksom ihop. Jag har ingen direkt känsla för dem längre. Önskar kanske mest att jag slapp tänka på dem. Visst finns det en mening med helgerna, eller varför vi upmärksammar dem men att tänka på påskägg, mat och allt annat gör jag inte alls längre. det blir mest ett stressigt moment. Nåval, jag hann få ihop ett par påskägg till pojkarna, lite i grevens tid. Annars har dagen varit lugn. Ena sonen var hem till sin kompis idag. Andra gången han i sitt 12-åriga liv åker hem till en kompis och leker. Snacka om att vara lycklig. Lillebror fick vara hemma, lite avundsjuk på brorsan. Handlade påskmust och ägg mm mm. Sen hem för att städa lite.

Min partner hade med sig sin Nikon D2300 idag och jag har testat att fota lite med den under eftermiddagen. Resultatet blev lite "sådär"... Jag känner inte kameran men kul att leka lite med den. Jag kommer försöka använda denna kamera till min läxa på fotokursen då sensorn i min egen Sony är så dammig... :-( 

I morgon är det påskafton och jag hoppas vädret är med oss. Jag vill få komma ut på en mysig vårpromenad... längtar efter våren nu! 

Glad Påsk önskar jag er! 

Inlagt 2016-03-25 23:51 | Läst 660 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?