Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

#Blogg100/87 Årets första!

Jag gick emot känslan idag. Emot känslan att bara åka hem efter jobbet och dega ner mig i soffan. Det har regnat och varit grått väder hela dagen. Inget känns särskilt roligt just nu då jag befinner mig i en svacka. Återkommande dippar är banne mig inte alls roligt. Allt blir så grått inombords och svarta glasögon gör omgivningen mörkare. 

Jag tog promenaden utmed Ösbyträsk för att studera naturen efter dagens regn. Hoppades på att få se årets första trollslända. 

Naturen är väldigt vacker efter regnet och det gråa vädret var ganska bra för att kunna fånga det vackra!

Sen fick jag ju också återse en vacker syn, årets första trollslända som torkade sina vingar på räcket. Äntligen, nu är det vår!

Det går väl åt rätt håll nu?? 

Inlagt 2016-05-26 21:16 | Läst 2621 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du hittade intressanta motiv med fint ljus efter regnet! Snart är det helg och då ska vi upp i humöret!
Svar från annesjoberg 2016-05-26 22:17
Absolut! :-) Tack!
Att det var grått inombords märktes verkligen inte i dina bilder! Det här var verkligen fina bilder! Tror nog att det gråa vädret ofta ger ett väldigt fint ljus och bra färger, som här..
Hälsn!