Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

#Blogg100/90 Hemska förkylning...

Denna helg har inte varit en av de bättre. Jag har mått riktigt risigt... Troligen bihåleinflammation då det har värkt i huvudet, runt ögonen, kinderna och ner i tänderna. Jag mår bättre i kväll men värken är kvar. Överlever på alvedon och vila... Men svårt att ligga ner då trycket ökar. 

Därav inga storslagna bildberättelser. Jag har försökt göra saker med barnen och med barnens morfar som varit nere och hälsat på, Vi kom iväg på en liten bilutflykt till Kalvsvik och Boda igår och på vägen hem stannade jag och yngste sonen i Mölnvik för att titta på brandbilarna. Efter middagen var orken helt slut. Idag har allt gått på halvfart. 

"Macken" vid Boda brygga...

Texaco...

Kalvsvik

Två av bilderna har jag justerat i Camera RAW som en liten test. Bilderna är fotograferade med min Nikon och jag är inte helt nöjd med färgerna på bilderna. Vet inte om eller hur jag fixar till detta i kameran. Men jag lär mig...

Nu ska jag sova. Hoppeligen mår jag bättre i morgon. Vill inte gärna vara hemma igen då jag var hemma torsdag och fredag för bara en vecka sedan (samma förkylning dock). 

Inlagt 2016-05-29 22:30 | Läst 1176 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver