Bländare åtta

Fotorelaterade betraktelser

Vad har jag gjort?

De senaste veckorna har jag varit utomordentligt inaktiv på Fotosidan. I stort sett bara varit inne och vänt några gånger. Tiden har helt enkelt gått åt till annat. Exempelvis att förbereda bilder för ett företag som vill använda mina foton på sin hemsida. Återkommer kanske med en blogg när detta blivit en realitet.

Tid har också ägnats åt att snickra ihop min egen hemsida. Nu ligger den ute på webben – äntligen! Klicka på bilden så kommer du dit.

 

Det är roligt i sig att kunna visa sina bilder på en egen hemsida, men i förlängningen tänker jag också hemsidan som en plattform för att kunna lansera bilder och förslag på artiklar och föredrag.

Faktiskt: redan dagen efter publicering fick jag kontakt av en frilansjournalist med idéer om ett slags fotoreportage. Även det kommer att ta min tid i anspråk.

Så är det, med fotograferandet liksom i övriga livet: det går i vågor. Ibland piskar man själv upp vågen av egen riktad energi, andra perioder åker man liksom bara med.

Så småningom ska FS få mer av min tid. Jag har en skuld på kommentarskontot och den lovar jag betala – inte av plikt men av lust!

Vi hörs!

Postat 2011-03-03 10:23 | Läst 3962 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera