Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

UNDER DE ROSA KÖRSBÄRSBLOMMORNA...

satt en ung romsk man. Ett udda inslag under de vackra trädkronorna. Såklart jag tog en bild innan jag hastade vidare...

.

Kungsträdgården 18/4

.

.

Igår fick jag syn på bilden i datorn, och såg att den jag fångat under körsbärsträden var samma unga man som den jag mött på tunnelbanan för några veckor sedan. Han som var så intresserad av min kamera och som dessutom fotade mig med min kamera. En slump förstås...men det känns ändå lite märkligt för jag har bara fotograferat romer vid tre tillfällen; då på tunnelbanetåget, två stickande kvinnor utanför Gallerian  och så den här bilden i Kungsan...

Jag skulle vilja möta honom igen och försöka få en uppfattning om vem han är eller åtminstone visa bilderna för honom, om han verkar intresserad.

.

.

Inlagt 2015-04-24 20:18 | Läst 1482 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Märkligt. Livet tar många vändor, i bland så går det långsamt, i bland så snabbt att man har svårt att förstå. Jag är övertygad om att han är intresserad.
Svar från Lena Eriksson 2015-04-25 09:43
Nästa vecka ska jag vara en hel del i Sthlm så tillfälle kanske dyker upp, då jag ser honom igen...den som lever får se.Men våra möten har klart gjort avtryck i mig.

TACKAR...ha en bra lördag!
Det är väl underligt med vissa människor korsas våra vägar med.
Det är så vacker med träden i Kungsan.

Din bild här har ett stark innehåll för dig det förstår jag.
Ha nu härlig helg på dig.
Gun-Inger
Svar från Lena Eriksson 2015-04-25 09:47
Denna unga man gjorde intryck på mig vid första mötet i tunnelbanetåget...och han tycks visst inte lämna mig....!!!!
Men som jag skrev till Ingemar; nästa vecka ska jag vara i Stockholm en hel del så chansen finns, även om den är liten... att jag möter på honom igen.

Ha en härlig helg tillbaka!
TACK Gun-Inger!
Världen är liten, även om man rör sig i en storstad! Det är konstigt med människor som man möter och får en viss känsla för, men inte känner. Kanske stöter du på honom igen och kan berätta om dina bilder av honom. Ha en fin dag! Yvonne
Svar från Lena Eriksson 2015-04-25 09:49
Världen kändes väldigt liten när jag kände igen mannen på mitt foto....och märklig. och han lämnar mig faktiskt ingen ro. Vi får se nästa helg då jag kommer att vara i Sthlm en del...om vi kan springa på varann igen....?

Ha en fin lördag!
TACKAR!
Jag fotade körsbärsblom för första gången i morse, men både makro, tele, och vidvinkel, men har inte hunnit kolla på bilderna ännu!
Stark bild du visar idag.
Ha en skön Lördag!
Svar från Lena Eriksson 2015-04-25 09:56
Redan i morse...? :) Får en känsla av att du är full av energi....?
Och så påskliljor nu....

Mitt första möte med mannen gjorde starkt intryck och nu verkar det som om han inte vill lämna mig riktigt ifred....det finns ganska många romer på Sthlms gator. Häromveckan räknade jag till 14 olika tiggare på en enda dag som på olika ställen ville ha pengar från mig....så att jag råkade få ett nytt foto av denna man känns lite märkligt....

TACKAR!
Heléne Alklid 2015-04-25 17:04
Ja, vi har tre körsbärsträd här i Gislaved i en park nära kyrkan, så där var jag tidigt, tidigt i morse! =)
Och ja, jag är full av energi.... Dom brukar kalla mig Duracell! =)
Ja, ibland händer märkliga saker. Du får printa fotot och ha med det i fickan så du kan ge honom det ifall ni stöter ihop igen.
Bilden tycker jag är jättebra!
Ha det gott!

//Tommy
Svar från Lena Eriksson 2015-04-25 19:57
En bild...kanske det ja. I så fall det porträtt jag tog vid förra mötet....
http://www.fotosidan.se/blogs/femminuter/med-en-kamera-i-sin-hand.htm

Kul du gillar bilden från Kungsan...blev lite ovanlig därifrån.

TACKAR!