Pulkasäsongen är över

i alla fall i Hörvik. Det går mot ljusare och varmare tider. Den här bilden tog jag för några år sedan och idag när jag bläddrade bland gamla bilder i datorn dök den upp och jag tänkte att det är så trevligt att man förevigat vissa saker eller händelser i livet, det är skoj att komma ihåg dessa händelser och uppleva känslor tack vare fotona man tagit om man bara ger sig tid.

Inlagt 2012-03-07 20:37 | Läst 2998 ggr. | Permalink

"Kommer mig att tänka på alla de jordbruksredskap som bönderna bara lämnar ute i marken på det ställe där de senast använde dem. Annars är detta faktiskt en överraskande fin bild i all sin enkelhet. Den väcker många tankar och känslor."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kontrasternas värld... Er pulkasäsong är nog slut, du har antagligen helt rätt. Här vet man inte med säkerhet, men det gör mig inget.
Svar från Pia-kristina 2012-03-07 23:18
Jo, den är nog slut här, det gäller att gilla läget oavsett snö eller inte. Skönast är i alla fall att det blivit ljusare, dagen har blivit längre.
Ja trodde den var över här med, men i morse.......massor med snö! =)
Men det blir nog inte liggande så länge.
Ha en fin dag!
Svar från Pia-kristina 2012-03-08 09:40
Samma här, blev något lång i ansiktet då jag tittade ut i morse.
Kommer mig att tänka på alla de jordbruksredskap som bönderna bara lämnar ute i marken på det ställe där de senast använde dem. Annars är detta faktiskt en överraskande fin bild i all sin enkelhet. Den väcker många tankar och känslor.
Svar från Pia-kristina 2012-03-08 18:51
Tack Ernst ! Det är mycket som lämnas i vår natur och det väcker ofta tankar.