Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

626 - haren

Visar bilder på en hare i dag, det fick bli ur lagret. Har bilder från både i går och i dag, men de är inte färdiga, för på förmiddagen i dag blev min telefon tokig. Den hade egen vilja, och det var tydligen hårdvarufel, för en total systemåterställning hjälpte inte.  Så det blev en tur till elektronikbutiken, och sedan tar det sin lilla tid att få ordning på den nya till belåtenhet. Det blev en Huawei Honor 9, en mitt emellan telefon. Och jag har inte hunnit läsa bloggar och se era bilder idag, det går bara inte att orka allt alltid. Men nu hoppar jag till dagens ämne, nu blir det sommarbilder på en hare. De låg klara att bara publicera, praktiskt. Bilderna är inte fullständigt perfekta, ibland lite småsuddiga, som en beskrivning av den som höll i kameran.   

          

Inlagt 2018-01-26 22:50 | Läst 3486 ggr. | Permalink
Sista bilden är min favorit, det finns något i den som jag kan känna igen mig i. Ungefär som när man vaknar upp ur en bok då man tycker att någon ropat mitt namn.

Trevlig sommar! /Thomas
Svar från Vibybo 2018-01-26 23:52
I mina foton lever jag nog till en del i sommaren, minns och trivs.
Tack!
Ha, ha. Ja alla har vi de dagar man känner sig lite suddig. Särskilt om man har försökt ominstallera en mobil samt göra nyinstallation samma dag. Det sägs att man är ingen riktig pensionär förrän man är nere på max en sak om dan :).

Gillar också den sista bäst, svag för de där bilderna där bara huvudet sticker upp ur ängen.

Jag laddar inför helgen, iaf på söndag ska det bli sol så då får det bli lite bilder hoppas jag, nu har det varit tråkigt länge nog

Ha det så fint /Peter
Svar från Vibybo 2018-01-27 09:15
Tack du, börjar nog känna mig som riktig pensionär, funderar ofta på hur folk hinner jobba också. Morgonen i dag börjar med nästan sol, inte illa.
Inte alls smådassigt! Även om sista bilden är på lite längre håll, så är den mycket snygg bildmässigt. Fin balans, och talande med det lilla djuret i den stora världen. Hoppas du piggnar till!
Hälsningar, Bjarne
Svar från Vibybo 2018-01-27 09:58
Tack Bjarne, tycker mer och mer att djur i landskap är bättre än bara djur, det förstod även Bruno Liljefors på sin tid. Piggnar till gör jag, det är ju så att kroniskt sjuka lever en svajig tillvaro, men det är bra mycket bättre än ingen tillvaro.
Härligt med sommarbilder! Sista bilden är också min favorit. Här gäller det att vara uppmärksam, sa haren. :)

Hälsningar
Eva
Svar från Vibybo 2018-01-27 10:00
Tack Eva, den som är liten får vara försiktig, tror den ser långt över fältet i 360 grader där den står, haren har ju två ögon med extrem fisheye vidvinkel.
Trevligt med Harar! Jag har ju 'Hasse hare' här i 'lunden' som brukar visa sig fint.. Tycker Harar ofta har något komiskt över sig..
Hälsn!
Svar från Vibybo 2018-01-27 12:03
Tack Jan, jag brukar kalla den Jösse. Hoppas att någon gång få deras vårboxning i bild.
Jag gillar bilderna där haren sticker upp ur det gröna på slutet även om alla är trevliga. Jag ser inte hare så ofta och har sällan fångat dem på bild. Lycka till med nya telefonen. Jobbigt när man måste byta.
Hälsningar Lena
Svar från Vibybo 2018-01-27 16:10
Tack Lena, hade jag köpt en Nexus telefon kunde jag bara tryckt på "återställ" och efter några minuter hade min telefon varit exakt som när jag lade ned den förra. Men nu bytte jag märke och då blir det så här. Fast det skadar ju inte med app-städning. Harar är det mer eller mindre gott om här, det var mer i min ungdom när jag såg hela flockar stå och boxas om våren, men då hade jag bara kameror med rullfilm och normaloptik.