Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

Influensan

Efter att ha tampats med infektioner November och December månader, var det lika bra att toppa det med influensan i Januari. Hann ta ett par bilder just innan det bröt ut som värst. Frun hade kört mig till stranden.

Ja, den här bilden tog jag kvällen innan, såg månen genom fönstret och kunde stå ute och ta en bild.Här hade hon parkerat vid stranden. Det såg lovande ut. Såg till vänster, att vattnet brutit igenom en strandvall. Det har varit på gång i flera år, och det kommer att bli ett inlopp här till dammen bakom. Det kändes inte alls bra, men jag tog ett par bilder runt fötterna.    Sen var jag helt slut.På väg hem stannade hon så jag kunde stå bredvid bilden och ta bilder på 2 byinvånare.Och nu har jag suttit här en halvtimme minst. Sängläge.

Inlagt 2017-01-16 14:08 | Läst 884 ggr. | Permalink
Tursamt nog har jag klarat mig från influenser i flera år. Tidigare blev jag alltid förkyld kring okt, nov,dec. Nu för tiden är det bara förslitningsskadorna som gör sig gällande.
I bland räcker det med att rikta kameran rakt ner. Fina bilder på tång och sjögräs. Skulle göra sig bra på väggen, alla tre bredvid varandra.
Sten
Svar från Vibybo 2017-01-16 19:42
Tack Sten. Jag var 49 när jag plötsligt befann mig vara patient; innan hade jag inte haft en dags sjukfrånvaro på 3 eller 5 år någonting, trots att jag hade mer än ett jobb samtidigt. Men jag misstänker att allt arbetande dygnet om, studerande, familj, alla hobbyer och så blev lite mycket. Har känt av att det fanns en sjukdom i kroppen sen jag var 13 år; men ingen visste vad det var, och jag brydde mig inte om det. Men jag trivs rätt bra.
Det där låter inte särskilt roligt, men du har orkat få till bra bilder ändå! Storkbilderna är ju exotiska för mig som aldrig varit i närheten av en fri och levande sådan. Men liksom Sten tycker jag mycket om närbilderna på tången och sjögräsen också!/ Björn T
Svar från Vibybo 2017-01-16 19:30
Tack du Björn! Jag ska ut när tillfälle bjuds, men tänker också ofta på barnbarn och föräldrar som det är svårt att träffa i sjukperioder.
Det tar på krafterna att vara sjuk, trist är det också.
Krya på dig!
//Tommy
Svar från Vibybo 2017-01-16 19:26
Tack Tommy, jag ligger startgroparna; finns massor att göra.
Verkligen fina bilder 4,5,6 utsökta som naturens egna stilleben. Du verkar ha drabbats hårt av sjukdomar denna höst och vinter, kan inte annat säga att du får krya på dig och med hopp om snar bättring och bra du har din fru som tar hand om dig.
Du får ha det så gott du kan
🙂
Svar från Vibybo 2017-01-16 19:25
Tack Hans-Åke; frun och jag är ungefär lika skruttiga, men sällan mer dåliga samtidigt. Därmed uppstår balans och då går det fint. Med tålamod kommer man långt.
Fy för vi båda här hade en sådan pärs april till efter midsommar förra året..
Du måste vara ytterst rädd om dig...vila mycket..
Månbilden är lika grymt vacker som jag tycker den
där månen ger grym huvudvärk.
Avis du har så nära till stranden ..
Asfalt får jag leva med
Hälsn. Gun-Inger
Glömde storkarna. Bor de där du bor ännu mer avis ...vilka underbara bilder få se.
Svar från Vibybo 2017-01-16 19:17
Tack du!, det är så med livet, det bjuder på omväxling. Det gör att jag njuter desto mer när jag släpps ut.
Låter tufft. Krya på dig. Fina bilder, speciellt den första och närbilderna på marken. Äspet igen ser jag. Min barndoms stränder. mvh Johan
Svar från Vibybo 2017-01-16 22:40
Tack Johan. Jag brukar återvända till samma platser, det har sina fördelar.
Det var tappert att orka fota fast du började känna dej dålig!
Man blir så trött av dessa förkylningar tycker jag, all energi försvinner.
Men bilderna du fick med dej var väl värda att ta hand om, alla på sitt sätt!!
Hoppas du kryar på dej nu!
Svar från Vibybo 2017-01-17 08:59
Tack Ann-Sophie! Det där med energin är sant. Sover 12 timmar på natten och lite på dagen.
Det låter inte trevligt att du fått en influensa som påbröd till dina andra infektioner så jag önskar dig god bättring. Dina bilder är som vanligt fina och Storkparet är verkligen jättebra. Din månbild gillar jag tog också en bild av fullmånen den 7 januari och den tycker jag är helt OK.
Ha det gott/Stig
Svar från Vibybo 2017-01-17 11:51
Tack Stig! Det är inte direkt trevligt heller när "die Grippe" har greppat mig och skakat om luftrören ordentligt. Och greppet brukar den hålla ett antal veckor; minst 3 oftast. Har gått ett varv runt huset och råkade skrämma upp en fasanhöna då, den stackaren. Det får bli att lägga ut lagrade bilder idag.