Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

Växter i morgonens solstrålar

Mer ur lagret, tidig morgon i trädgården. Brukade ta bilder före frukost, lagra dem, och sedan vila frukost. Ett fint sätt att börja dagen. 

Startar med frisk sommarkänslajämfört med detta kalla låga ljus på ett äpple, knappt moget. Det är Golden Delicious, svårt att tro.Tidigt höstljusGlänsande slem, här har nog en vinbergssnäcka haft sin väg under natten.Fröställningar kan se spännande ut, motljus gillar jag. Mossrosen vaknarTill sist ett enkelt björnbär, en sammansatt stenfrukt. 

Inlagt 2016-10-23 09:54 | Läst 898 ggr. | Permalink
En avundsvärd sommarrutin att besöka växtriket i morgonljuset. Resultatet blev mycket lyckat.
Svar från Vibybo 2016-10-23 10:43
Tack Sture, det är härligt att göra så.
Solsken.. inte illa! Och Björnbär, det är gott!
Hälsn!
Svar från Vibybo 2016-10-23 12:39
Tack Jan, och måtte solen skina på dig i dag!
Den första bilden träffar mej rakt i "bildhjärtat". Vilket bra sätt att börja dagen. Jag äter min havregrynsgröt och åker till jobbet...Ibland är jag olydig och stannar någonstans längs vägen....det får bli mina morgonupplevelser.
Hälsningar Lena
Svar från Vibybo 2016-10-23 15:54
Tack Lena! Jag är ju sedan något år helt arbetsbefriad, och då går det ju att både rulla sig i gräset före frukost (om sommaren!) och sedan vila frukost. Det är livskvalite det. När jag jobbade cyklade jag alltid 6,5 km till jobbet mestadeles på småvägar över åkrar, kände vädret och spanade efter det som var vackert. Men jag äter fortfarande gröten.