Den alternativa julkalendern.

24exp - Sundkvistarnas tredje dag

När jag frågade Freja vad hon tagit för bild idag berättade hon bara var hon fotograferat, inte vad. "Där!" sa hon pekande på en plats bredvid hennes skåp i kapprummet på dagis. Efter lite lirkande kontrollfrågor tror jag att hon snabbt samlat ihop några jämnåriga dagiskompisar och tagit en bild på dem. Därefter har hon räckt över "kompiskameran" för att själv bli fotograferad. Snabbt och enkelt eftersom foto inte behöver vara svårare än så.

När det gäller Embla så var jag rätt säker på att hon skulle vänta till eftermiddagen med att ta sin bild. Hon har sedan fyra veckor båda benen i "hårda paket" och idag var sjukhusbesök med omgipsning inbokat. (Nej, det är inget som är brutet eller skadat utan istället en åtgärd för att sträcka ut lite muskler och senor så att Embla ska sluta gå på tå.) Vi trodde ett tag att hon skulle bli av med gipset redan idag men det dröjer minst två veckor till. Embla kommer inte kunna åka skridskor på gympan på fredag men på lördag ska hon med sina "klumpar" vara med på en dansuppvisning!

Embla vid den första gipsningen för fyra veckor sedan.
Bilden är tagen med  samma kamera, optik och filmsort som jag nu använder i 24exp.

Ouups! Höll på att glömma att skriva vad Embla tog för bild. Det blev ett foto på den enligt Embla speciella julkalendern i klassrummet.

Själv så väntade jag kanske lite för länge med min bild. Jag hade lite idéer men det var först i lugnet framför julkalender på TV som bilden togs. Hoppas jag inte fick med mina stora fötter i bild.

/Jocke

Inlagt 2008-12-03 23:50 | Läst 7207 ggr. | Permalink
Fin bild, Jocke. Kan inte vara kul för ett barn att gå omkring i såna paket. Hoppas dansuppvisningen går bra ändå! :)