24 exponeringar

Den alternativa julkalendern.

24exp - Sundkvist Dag 1 2010

Tidigare år har jag försökt vara flitig med att försöka blogga om vilka bilder jag och barnen tagit under 24exp -Den alternativa julkalendern. Den här omgången har jag tänkt mig att ta det lite lugnare! Jag ska koncentrera mig på mina egna bilder och peppningen av barnen så att de också får ut mesta möjliga fotoglädje.  Det är visserligen jättekul att ha färdiga texter till bilderna när man framkallat dem, men samtidigt blir det mest en massa tid på bloggspammande som hellre bör läggas på andra fotoaktiviteter.  Bland annat försöker jag mig på lite bokidéer främst tänkta till familjen. Jag har även påbörjat arbetet med att planera för en utställning nästa sommar.  Arbetsnamnet är "Bara jag kan ta mina bilder" och jag känner redan nu att det kan bli riktigt bra.

Dagens bild tog jag i anslutning till att jag tog bilden nedan där Embla spelar fiol. Jag skulle tro att min analoga bild blir ganska lik. Tjusningen med att köra en analog rulle som tidigast får framkallas vid jul är ju en spännande väntan.

Embla tränar inför julkonserten med stråkorkestern

 

Fördelen med en blogg är att den rymmer både text, bild och teknik:

Årets 24exp-kameror - Min M6+28mm f/1,9 Emblas Leica z2x tvålkopp, Frejas  Trip 35 trimmad med blixt och Livs lilla engångskamera.

 

/Jocke

Postat 2010-12-02 00:09 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

24exp - Glöm inte att släcka ljusen!

Se till att brandvarnaren fungerar och kom ihåg att släcka ljusen!

 

Inte lika viktigt, men mycket trevligt! Den alternativa julkalendern 24exp:

http://www.fotosidan.se/blogs/24exp/56732.htm

/Jocke

Postat 2010-12-01 00:56 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera