Den alternativa julkalendern.

24exp - Sundkvist dag 6 2009

Dagen började riktigt trevligt. Barnen var i extas efter att de direkt på morgonen hade varit ut och tittat i skorna de ställde ut innan de la sig dagen innan. St Nikolaus hade varit på besök och under natten lämnat en påse med 5 pepparkakshjärtan, en mandarin och en liten ask russin i Emblas, Frejas och Livs skor.

Under dagen hade vi vänner på glöggfika hemma hos oss. Trevligt! Ett av paren som var hemma hos oss gav mig en fin yllehalsduk som de inhandlat under deras bröllopsresa i Skottland. Givetvis klassiskt skotskrutigt klanmönster. Det var ett tack för att jag fotograferade under deras bröllop, men samtidigt nog en pik för att jag ännu inte redigerat och fixat alla bilder.

Här är en av bilderna från deras bröllop:

 

Min dagens 24exp-bild tog jag under glöggfikat. Barnen väntade till efter att all gäster åkt hem. Freja fotograferade två datumljus (ljus där man eldar 1 nummer varje dag).  Embla fotograferade en adventstake. Lilla liv riktade kameran mot samma ljus som Freja hade fotograferat. Freja lyckades få igång bixten och Liv skymde bara halva blixten på hennes kamera så det kan nog ha blivit några bilder idag.

/Jocke

 

Inlagt 2009-12-06 23:15 | Läst 1693 ggr. | Permalink