Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

Dramatiskt väder...

Framåt eftermiddagen blev det riktigt spännande väderomslag, solsken, ösregn, några åskknallar, stormbyar och häftiga moln. Allt inom loppet av ett par timmar. Jag vandrade mellan balkong och fönster i vardagsrummet med kameran i beredskap. Jag är oerhört fascinerad av vädrets växlingar. Och idag fick jag äntligen fota regnbågen...

Inlagt 2015-08-03 00:41 | Läst 795 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Härliga bilder Anne! När andra svär över det usla sommarvädret ser vi ovädrens estetiska potential och ger oss ut med kameran.Mvh Pontus
Oväder hade vi även här med märkligt ljus då solen sken samtidigt som det var kolsvart på himlen åt andra hållet, men någon regnbåge fick vi inte.
Vi stockholmare verkar lite svultna på åskväder i år, jag har läst fler bloggar om samma åskväder.
Det är kul när det blir lite omväxling, sommarens tråkregnande har inte varit speciellt givande.

Tack för att du delade med dig! /Thomas
Fint o spännande ljus du fångat! Må gott, LO
Stort tack för era kommentarer! Det finns alltid potential i det växlande vädret. Om det var sol jämt skulle jag nog tröttna tillslut. Naturen efter regn är bedårande, molnens formationer underbara etc.