EXPONERAT/ Ett fint möte

Igår fick vi ett lite oväntat besök till vår utställning på Galleri Korn. En grupp ensamkommande ungdomar tillsammans med sin handledare Nils Lundgren. De ville titta på mina bilder av boxare.

Några av grabbarna hade boxats i Afganistan, de ska också använda fotografering som ett sätt att kommunicera och komma in i svenska samhället. Ett besök på utställningen passade därför bra tyckte Nils.

Trots språkförbistring lyckades vi ändå kommunicera skapligt kring fotografering och boxning. För mig som gillar möten med människor blev det både intressant och givande. Jag tror att grabbarna också uppskattade  vårt möte.

Vill du också besöka Galleri Korn där Alf Johansson, Göran Tonström, Per-Erik Åström och jag ställer ut är adressen Hornsgatan 147.  Utställningen pågår idag tisdag och i morgon onsdag kl 13-18.
Välkommen. 

Inlagt 2016-02-23 10:43 | Läst 1512 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Roligt att de kom förbi och tittade på bilderna. Det måste vara svårt att vara tonåring och förflyttas långt bort från familj och vänner och bli tvungen att bygga upp ett helt nytt liv. Kommer du att följa dem vidare?