POSITIVT & NEGATIVT var länge sedan.

Vernisagen över och jag är mkt trött nu

Har nu kommit hem efter att ha haft vernisage för min fotoutställning. Flertalet av de som var med på bilderna kom till vernisagedagen och det är jag mkt glad över. Under utställningens upphängning kom det ca 30 st och tittade, enligt räkneverket som konsthallen har så har det varit 200 besökare till utställningen. Detta måste jag se som mkt bra.

mvh

Morgan Larm

 

Postat 2010-03-11 21:57 | Läst 826 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Fotosidan borde lyfta fram dagens utställningar bättre

När jag lade in min utställningsinformation på Fotosidans kalendersida trodde jag i mitt enfald att de skulle lyfta fram den inför utställningsdatumet på framsidan till Fotosidan så som de tidigare gjort med andra fotografer. Detta har de inte gjort och det känns lite tråkigt tycker jag. Är det verkligen någon som går in och tittar på kalenderna för att se vad som händer? Frågan är om det är någon mening att lägga in något där då den inte lyfts fram då dagen närmar sig.

http://www.fotosidan.se/calendar/view.htm?ID=89263

Det är synd att det inte fungerar så som jag tycker att det borde, kanske har jag fel men jag är med på Fotosidan för att kunna synas och få reklam för mig som fotograf. Jag vill ju helt enkelt nå ut med de bilderna som jag tar, att det väcks något intresse för mina bilder.

Annars är jag mkt nöjd med fotoalbum osv på Fotosidan.

Nu i dag är det dags för vernisage på min fotoutställning i Växjö

Lite småfix kvar att göra, men det är kul. Kan nu när jag hängt upp denna utställning börja tänka på nästa fotoprojekt som jag ska genomföra.

mvh

Morgan Larm

 

 

Postat 2010-03-11 06:18 | Läst 833 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera

Trött och nöjd..

Är trött nu, känner mig väldigt trött - men samtidigt väldigt nöjd. Har hängt upp utställningen på Biblioteket i Växjö på andra våningen (25 bilder) och håller nu på att sätta upp fotoutställningen som ska vara i konsthallens inre rum i Växjö (75 bilder).

 

 Samtidigt som jag håller på att hänga upp bilder kommer det in folk som frågar när det är vernisage på den här utställningen. Då känner man sig nöjd. Det känns också som om den håller men vi får väl se.

Det ska bli skönt att hänga upp utställningen så att man sedan kan gå vidare, att gå till nästa projekt och börja fotografera för nästa utställning. Nästa projekt kommer dock inte att bli en lika stor utställning som den jag nu har, men den kommer nog att vara intressant innehållsmässigt. Alltså jag menar ämnet. Sedan får man hoppas att bilderna också kan bli intressanta. Vill dock inte säga så mkt om det än då jag inte alls är inne i projektet ännu.  Samtidigt kommer jag att fortsätta fotografera kronobergsprofiler så det finns några kvar.

Det kändes som en bra vårdag i dag, sanden syns på asfalten och snön har krypit tillbaka lite grann även om det finns gott om den varan ännu. Saknar sopbilarna och lukten av blöt asfalt som brukar finnas på våren. Såg en äldre pensionärsdam i dag som gick ute och man såg att hjärtat verkligen levde på henne, ansiktet strålade och hon såg ut at må bra. Ute i friska luften, hur länge har inte hon varit tvungen att hålla sig inne på grund av det kalla och hala vädret. Hon var riktigt vacker i sin glada glans. Jag hejade på henne och hon blev så mycket gladare.

Ha alltid som mål att försöka heja på någon varje dag, någon som kan behöva det, som är osynlig och var snäll mot någon varje dag. Är vi två som gör det så är det dubbelt så många som dagen innan. Är vi fyra så är vi osv.....

mvh

Morgan Larm

 

Postat 2010-03-09 18:09 | Läst 746 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Växjö Lakers vann över Leksand med 3 - 1

Nu när jag är ute och fotograferar på mitt arbete hela dagarna märker man att tiden inte räcker till att blogga, det känns ganska bra då jag tror att man skriver ganska mkt skräp, i alla fall jag om man skriver för många bloggar. Självklart är det många som inte gör det men var och en måste ju granska sig själv. Jag gör nog det.

Tog bilder på Växjö Lakers när de mötte Leksand i går i Växjö, Lakerdome. Publik ca 3200 st och det var en match med mycket gruff och bråk. Klacken och publiken var på topp och lyfte hallen till glädje och rus, det var riktigt roligt att se. Sedan är det härligt att se glädjen mellan spelarna och klacken och omvänt där emellan. Lade upp lite väl många bilder i mina album och kommer längre fram börja gallra lite, men nu vill jag att de ligger där och kallnar lite.

Växjö Lakers är de röda och Leksand de vita.


I bland är detaljerna det härliga att fotografera. Reklam på hög nivå, se ni vad fint texten är utformad. Klubborna är visst dyra i dag och jag tycker de knäcks ganska många per match.

Vill ni se fler bilder ber jag er vandra till MINA ALBUM.........

Annars då?

Jo, vi har skickat barnen till mormor och morfar och ska nu ägna oss åt den slutliga monteringen till utställningen som ska hängas upp nu på måndag på biblioteket, ca 25 st och på tisdag och onsdag hänger jag upp 75 bilder samt ett 50-tal autografer inne på konsthallen. Alla som jag har fotograferat här också fått skriva sin autograf. Det känns lite konstigt nu, tänk om det inte kommer några och tittar, tänk om det kommer så många så vi inte får plats, Smålandsposten är kontaktad och jag hoppas att de vill göra något resultat.

Trevlig helg, sitt inte vid datorn,,,,, ut och skapa minnen med din kamera...................

Är ni i Växjö under utställningen så får ni gärna titta på den. Se länk

http://www.vaxjo.se/VaxjoTemplates/Public/Pages/Page.aspx?id=51909

Mvh

Morgan Larm

 

 

 

Postat 2010-03-06 12:02 | Läst 713 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Reklam för min utställning bara inget annat..


Denna bild har nog varit uppe här tidigare kom jag på nu när den var uppladdad, har köpt upp lite gamla rullgardiner som är ca 1 meter i bredd, smidiga att ta med om man vill ha en annorlunda bakgrund. Lite ljus på den så blir det olika färger, en ljus i mitten och mörkare i kanterna. Händerna på min dotter hänger lite tråkigt ner men det var faktiskt bakgrunden jag ville prova här.

Vill inte skriva en massa bloggar utan bara på ett fint sätt komma in och göra reklam för min fotoutställning. Trodde att Fotosidan skulle lyfta fram utställningarna på en främre sida så att folk lade märke till den, men tydligen gör det inte det. Har kontaktat Smålandsposten men det verkar inte hända så mkt där heller. Vi får se.

http://www.vaxjo.se/VaxjoTemplates/Public/Pages/Page.aspx?id=51909

Har nu monterat 75 bilder av totalt 100 till min utställning.

 

mvh

Morgan Larm

 

Postat 2010-03-04 00:25 | Läst 881 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Föregående 1 2 3 ... 4 Nästa