Lite bilder från mina fototurer runt om Stockholm och dess närhet. Mycket inriktning på fåglar men också annat som dyker upp framför kameran :)

Örnsafari Torshälla 2/9 2017

I lördags blev det ett nytt besök till Torshälla för en tur ut med Birdphotossweden.com.

Förra gången jag var där så var jag ute efter bilder på fiskgjuse men den här gången var det havsörn som gällde, trotts inriktningen på havsörn så fanns det fiskgjusar kvar som inte flyttat söderut ännu som stod för merparten av händelserna den här dagen men en havsörn kom ner och tog en fisk så jag fick en fin bildserie :)

En ung skrattmås mitt i vägen för örnen :-/

Lite fiskgjuse bilder på det :) 

En bildserie där jag lyckades hålla fiskgjusen helt i bild (vilket inte är lätt)

Som vanligt fanns det lite annat att fota runt båten.

Många bilder blev det :)

/Fredrik

Inlagt 2017-09-03 20:51 | Läst 4161 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Otroligt fina bilder återigen! Du är bra på att hinna med att följa motivet! Du har en hel del fina bilder att hänga på väggen hemma nu.. :-)
Hälsn!
Svar från Mr_North 2017-09-05 08:57
Tack så mycket Jan :)
Ja jag lyckas ibland följa fåglarna ganska bra men du ska bara veta hur många missar jag gör på fiskgjusarna då det är väldigt svårt när dom kommer för nära (lyx problem :) )
Ja jag har väldigt mycket äldre bilder på väggarna hemma, det börjar bli dags att uppdatera dom med dom senaste bilderna :)
Mvh
Fredrik
Vilken fantastiskt serie på örnen och bonusbilder på fiskgjuse som heter duga. Jag har bokat en tur nästa vecka någon gång. Vädret för avgöra.
Hälsningar Lena
Svar från Mr_North 2017-09-05 09:02
Tack så mycket Lena :)
Ja det satt långt inne med örnen som inte ville visa sig på dom 2 första timmarna men helt plötsligt var den där och vi han knappt backa bort från fisken som lades ut innan det lyfte och dök ner och tog den, men vi hade nog tur för dagen innan så dök ingen örn upp alls.
Ja att fiskgjusarna var kvar var en bra bonus, då har man något att fördriva tiden med tills örnen kommer :)
Mvh
Fredrik
Wow, vilket flyt !
Kul att du fick så fina bilder på örnen !
Och så alla "bonusbilder" på gjusen och övriga.
Snyggt !
ing-marie
Svar från Mr_North 2017-09-05 09:17
Tack så mycket Ing-Marie :)
Ja det var riktigt kul att örnen dök upp, det tog nästan 2 timmar sen var den bara där och tog en fisk så fort vi la ut den sen ville den inte ha något mer så då fick vi fota mera fiskgjusar :)
Mvh
Fredrik