Lite bilder från mina fototurer runt om Stockholm och dess närhet. Mycket inriktning på fåglar men också annat som dyker upp framför kameran :)

Tre fotodagar

I torsdags när jag åkte hem från jobbet så såg jag ett Rådjur som stod på en äng och jag tyckte jag såg något litet stå bakom den så jag fortsatte hem och hämtade kameran och åkte tillbaka och som tur var så var dom kvar i kanten av ängen, Rådjursmamman och Rådjurskidet :)

Och i fredags åkte jag efter jobbet till Hjälstaviken där dom på några ställen sett Kattuggleungar.

Jag gick runt i den täta skogen i över 2 timmar bland massor med mygg och andra flygfän och just när jag började tänka på att ge upp så hörde jag något landa i gräset 3m bort, jag tittar upp i trädet jag just gick förbi och där sitter det 3 st små Kattugglor, det var en av ugglorna som gjorde nr 2 som jag hörde landa i gräset, tack för det ugglan :)

Och på lördagen drog jag tidigt på morgonen iväg till Lappugglorna i Västmanland igen, svårt att låta bli att hälsa på dom underbara Lappugglorna :)

Ha en fortsatt trevlig vecka :)

Mvh

Fredrik

Inlagt 2017-06-05 14:29 | Läst 2303 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Kvalitetsbilder, väldigt fina! Bilder jag drömmer om att få.
Svar från Mr_North 2017-06-07 07:37
Tack Stefan.
Roligt att du gillar bilderna :)
Mvh
Fredrik
Härligt Fredrik! Tror mig veta ungefär var Lappugglan finns, morsan bor c:a en mil därifrån.. Vi får se om jag har tid att ta mig åt det hållet framöver.. det är inte säkert! Fina bilder som vanligt! Gillar nog den första på Lappugglan bäst, det blir så fint med miljön runt den!
Hälsn!
Svar från Mr_North 2017-06-07 07:45
Tack så mycket Jan.
Ja du får ta en tur dit innan dom försvinner när ungarna blir tillräckligt stora vilket är snart tror jag.
Ja den med mera miljö runt ugglan gillar jag också, nästan alla andra bilder var ugglan så flög den så nära, även om jag zoomade ut så mycket jag kunde så tog ugglan upp så stor del bilden att det inte gick att få annat än tighta bilder, inte för att jag klagar på det när det blir så fina detaljer :)
Mvh
Fredrik
Lappugglebilderna verkligen lyckade!
Svar från Mr_North 2017-06-07 07:45
Tack så mycket Ragnar :)
Mvh
Fredrik
Vilka fullträffar du får till !
Hälsningar Lena
Svar från Mr_North 2017-06-12 07:14
Tack så mycket Lena :)