Om allt och ingenting.....

ROADTRIP TO DENMARK - LEGOLAND

Ja, glädjen hos Lill-Prinsen gick inte att ta miste på när vi lämnade Vejle för att åka mot Billund på morgonen! Aldrig har det väl varit så lätt att väcka honom!  =)

Ja, legobitar i massor, vad mer kan man säga? Legoland är uppbyggt av mer än 60 miljoner legoklossar, och det är ju rätt så fantastiskt när man tänker efter!

Så här kommer en mix från vår dag på Legoland i Billund!

Ha en underbar dag alla härliga människor!

Körkort måste man ju självklart ta!

Fotograf Jonas i farten!  =)

Vaska guld är ju inte helt fel!  =)

Bland dessa 60 miljoner legobitar hittade Tim en liten, liten fotograf!   =)

Inlagt 2013-07-29 09:08 | Läst 10587 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vad härliga bilder. Ser framför mig hur mina 8 skulle röja sönder stället. Haha Vilket härligt äventyr din pojk måste ha haft där. =) Gillar bilden på den lilla fotografen- får skriva till de som bestämmer vad som ska byggas där och tala om att det måste ju finnas "bättre" kameror de kan bygga. Med paparatsi objektiv.
Svar från Heléne Alklid 2013-07-29 09:24
Ja, det var ett äventyr utan dess like! =)
Ha det så gott Johanna! =)
Jag har inte varit på Legoland sedan 1986, men jag kommer ihåg hur jag älskade att köra legobil och ta legokörkort. Det kommer tillbaka en hel del trevliga minnen när jag ser dina bilder.
Svar från Heléne Alklid 2013-07-29 15:48
Ja, att ta körkort när man är på Legoland är absolut ett måste! Han var så stolt för sitt lilla körkort! =)
Ha en härlig dag!
Fina bilder ,har en del själv på dia från -91 då jag som nybliven sambo var till Danmark och hälsade på min moster som bodde i Århus.
Svar från Heléne Alklid 2013-07-29 15:49
Tack Dan! =)
Ha en fin dag!
Härliga bilder! Det var ett tag sedan man var på Lego-land nu men visst känner man igen det och känslan där.
Bilden på den förväntansfulla sonen som tittar bakåt från kanoten är ju underbar. man ser hur han njuter av stunden. :-)
Ha det fint!
Lasse
Svar från Heléne Alklid 2013-07-29 15:50
Ja, Lill-Prinsen tyckte att det var fantastiskt! =)
Ha det så fint Lasse!
Legoland kommer väl inte bli aktuellt igen förrän barnbarn börjar dyka upp :) För oss som växt upp med Lego när det inte var en massa färdiga figurer så är det förstås en upplevelse att se vad man kan bygga, bara backen med klossar är tillräckligt stor. Det var många ambitiösa projekt som havererade pga brist på byggmaterial. Det är härligt att se barnens glädje och det räcker fullt ut numera. För vår del blev det en tur ut till Möns klint i går i tidsbrist så vi hann inte gå ner utan kikade där uppe men det var imponerande det också. /Frode
Svar från Heléne Alklid 2013-07-29 15:52
Åååh, det ar synd att du inte gick ner på Klinten, men ibland blir det så! =) Det hade varit kul att se Frode-bilder därifrån! Det fanns faktiskt riktigt gott om fågel också! =)
Ha det så gott!
frwe 2013-07-29 15:59
Det blir besök igen och då med mera tid men som jag skrev tidigare får det bli i soluppgång. Det blev några bilder uppifrån också och de kommer väl vad lider i ett blogginlägg på en websida nära dig :) /Frode
Härliga Danmarksbilder Heléne! Barnasinnet får sitt på sådana resor! Allt gott!
Svar från Heléne Alklid 2013-07-29 15:52
Ja, det får det verkligen! Polarexpressen var sååå häftig, inte bara för barn, utan för vuxna också! =)
Härliga bildet. De väcker minnen från tidigare besök på Legoland när barnen var små. Det får nog bli en tur med barnbarnet Otto snart. Det är roligt att uppleva saker tillsammans med barn och försöka se världen genom deras ögon. //Mats
Svar från Heléne Alklid 2013-07-29 16:18
Ja, och det bästa är att man får vara barn själv en stund! =)
Ha det gott!
Vilket paradis för en liten grabb! Jag älskade lego när jag var liten men det har aldrig blivit något besök på legoland. Frågan är om man inte skulle uppskatta det lika mycket nu i vuxen ålder också :-)
Svar från Heléne Alklid 2013-07-29 16:19
Absolut! =) Jag hade faktiskt inga större förhoppningar utan tänkte att det riktade sig mer till barn, men det ÄR verkligen lika kul för vuxna! =)
Lego måste vara uppfinning no 1. Älskar att sitta med barnen och bygga och kan lätt bygga någon modell själv om barnen inte vill vara med. Legoland är paradis även för mig =)
Härliga bilder med fina sommarminnen...
Ha det bra!
//Micke
Svar från Heléne Alklid 2013-07-29 16:20
Ja, Lego är grymt bra både ur pedagogisk synpunkt och en rolig sysselsättning. Tim har tagit det hela lite längre! =) Han kollar videor på YouTube och sedan bygger han de mest häpnadsväckande maskiner som man inte trodde var möjliga! Det är riktigt coolt! =)
Ha det så bra Micke!
Var på legoland då våra barn var små och jag ser att det vuxit en hel del sedan dess.
Fina bilder bland bitarna och skickligt att hitta den lilla fotografen.
Häftiga byggnadsverk !
Så kul att han hittade fotografen !
ing-marie