Om allt och ingenting.....

Sol, frost, och en underbar morgon!

I morse steg jag upp och såg att det i horisonten faktiskt var molnfritt och frosten gnistrade så otroligt vackert! Yes!

Solen glimtade till emellanåt och jag tog bilen och körde en runda för nu skulle här fotas frostnupna små blad och andra vackra saker.......men.........det var nog bara frost i min trädgård. Vart jag än körde visade bilen på +2, och +3 grader.....

Så jag körde lite på måfå och hamnade till slut i Möllefors där vattnet var högt och forsade brett och med en kraft man inte brukar se där.

Okey.....fota vatten är ju urkul! Just det...... hade bara macrot med mig eftersom jag skulle fota is och frost, så resterande utrustning hade ju lämnats hemma......Stativet som annars alltid ligger i bilen hade jag ju plockat in i veckan för att fotografera droppar! Så med macrot på, och utan stativ så blev bilderna inte hundra, men man får vara glad för det lilla! Inte sant? Jag kom ju ut en runda i alla fall!

Ha en underbart skön Söndag alla goa människor där ute!

Inlagt 2011-12-11 14:54 | Läst 5100 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Skön bilder! Is struktur blir alltid snyggt på bild :-) Där blir jag sugen att testa MP-E65 och fota snöflakes med den.. Har inte hunnit fotat med den än men får ta så fort som möjligt.
Svar från Heléne Alklid 2011-12-11 18:07
Åååh....nu blir jag avis...... =)
Du har mitt drömobjektiv........vill också ha ett sånt! =)
Ska bli spännande att se bilderna du lägger upp med det! När man läst om det så är det inte helt lätt att fotografera med. Så kul! Jag ska hålla ögonen öppna!
Ha det fint!
Första bilden gillade jag mycket, riktigt vacker bild grattis !
:)
mvh/Dieter
Svar från Heléne Alklid 2011-12-12 12:27
Tack Dieter! Blir så glad för dina ord!
Ha det gott och sköt om dig!
Du verkar stadig på handen i alla fall. härliga bilder. Vattnet verkar segt i Möllefors :-)

Ha de så
Bert-Ola
Svar från Heléne Alklid 2011-12-12 12:27
Tack Bert-Ola för din kommentar! Den värmer! =)
Fin vattenfallsbild - var ligger Möllefors, frågar en som är galen i vattenfall.

Isbilderna är inte så tokiga de heller. Det blir en extra krydda när bottenskiktet skymtar som färgklickar genom den tunna isen. Du måste ha valt tidpunkten noga!
Svar från Heléne Alklid 2011-12-12 12:29
Tack Per!
Möllefors ligger strax utanför Anderstorp och man kör mot Gnosjö den gamla vägen.
Det är inte svårt att hitta! Brukar väl inte rinna särskilt mycket vatten där, men nu när vattennivån är såpass hög så var det helt okey! Det är inte så stort fall, men bättre än inget!
Ha det fint!
Per S 2011-12-12 18:44
Oj, det var en bra bit härifrån...suck...men nå'n gång lär man väl ha vägarna förbi. Ett vattenfall är nästan alltid värt en omväg ;-)