keepers of light

spridda nedslag i en hantverkares tillvaro...

så sa jag ja till en utställning..

Det ska bli en utställning i kommunalhuset i Bålsta nu nästa Lördag

 

så här ser texten ut:

”Fotoutställning i kommunhusets Vinterträdgård”
Arrangör är Konst i Håbo.
 
Ahlenius, Åke
Boussard, Susanne
Engström, Anders
Mellberg, Lars
Öster, Lysa
 
Lokala fotografer ställer ut i kommunhusets ”Vinterträdgård” alla vardagar under tiden 9/10-29/10.
Vernissage lördag-söndag 9-10/10 mellan 12-16.
Annica Åbrink, ordförande för Konst i Håbo, inviger utställningen lördag 9/10 kl:1200.
 
Varmt välkomna!

 

I morgon ska jag dit på möte och för att se hur det ser ut. Jag är rätt villrådig till vad jag ska ställa ut. Kanske ska jag ställa mig i mörkrummet och kopiera upp lite av de bilder som jag tog i Bålsta  mellan 1975 - 1984.

 

Jag kom till  Bålsta efter att ha gått på Biskops Arnö Folkhögskola, detta är en av de tidigaste bilderna jag tog under mina strövtåg. Detta var deras koja. Jag stötte på dem under flera år på fritidsgården mmm. Denär väl inte 100 procentig skarp, förmodligen tagen med  Agfa CT18 och med min Pentax Spotmatic.

Vi bodde i kollektiv, den här bilden kommer jag i håg är tagen den 9 september 1976 då Mao Tse Tung dog. " det är han på affischen i bakgrunden", det var på den tiden vi inte hade tillgång till all den information som vi harnu, vi var blåögda och omedvetande. Men det var rätt kul.

Detta är från gruppen Aragons första spelning på deras högstadieskola. Jag fotade med olympus 0m2 och Vivitar 17 mm. Tri-x förstås levde med den i fickan.

I morgon ska jag på  möte och sen fär vi se vad jag ska ställa ut. Analogt blir det i alla fall. Om det ska vara bilder från Bålsta då blir det mörkrummet. Annars har jag en del färdiga utställningar att plocka ur om man nu kan bli färdig....

 

mvh

Lasse

 

 

Postat 2010-09-27 19:12 | Läst 2035 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera