Man lever bara en gång...

46 år på Arlanda nu över...

Nä det är inte jag som slutat, har bara dryga 12 år ännu så länge. Men Björn X:et Svensson har tydligen jobbat på flygplasen så länge, och när han skall gå i pension ville hans chefer att det skulle bli speciellt. Eftersom Björn är en inbiten MC-åkare, skulle han få gå i pension med samma stil som piloterna. 46 är är ändå 46! Jag och min kollega OCH polare Wictor blev ombedda att fotografera, bland annat för att cheferna skall ge honom en bild på canvas. Jag vet dock inte vilken det blir ännu, inte ens om det är min eller Wictors.

Brand var involverade...

Jubilaren själv, här har han ännu ingen aning om varför han står med sin MC på Arlandas bana 3 och en massa folk som fotar och så...(Observera att banan är regelbundet stängd mitt på dagen, så ingen trafik påverkades).

Här får han så instruktionerna, kör fram och tillbaka några gånger.  Banan är 2500 meter lång.

X:et drar iväg...

Under tiden stora brandbilar rullar fram...



SALUT! Observera att flygplatsens brandmän MÅSTE pröva utrustningen flera gånger per dygn, så att man sprutar vatten så här, skulle man måst gjort iallafall. Bara så mycket roligare så här!


Efter vattenbadet åket vi i bilen parallellt och tog lite åkbilder. 1/60 blev bra.


Mitt förslag till bild för canvasen var ett kollage typ:

Älskar att jobba på Arlanda!

Inlagt 2011-06-15 22:31 | Läst 2325 ggr. | Permalink
Ja ... ibland måste man göra tråkiga saker som ens chefer bestämmer.

(Översatt: Fasen vad häftigt ! Vad avis jag blir. Riktigt bra iscensatt och bra bilder!)
Pojkar är pojkar oavsett vad som står i prästbetyget :-). Jag förstår att du trivs på ditt arbete Per. Collaget blir ju ett fantastiskt minne för Björn.
Underbart att se och läsa =)
Han måste ha varit bra nöjd med den dagen =)
Riktigt kul avslut! Att ha jobbat på Arlanda i 46 år och sett det växa från något ganska futtigt till vad det är idag är imponerande, tycker jag.