Man lever bara en gång...

Favoriter...att ha eller inte.

Såg att att en alldeles nyupplagd bild av mig redan hade valts till favorit.  Det fick mig att titta igenom mina favoritbilder och gallra bort nåra. Något jag gör med jämna mellanrum. Just mina favoritbilder (alltså av Er andra) är verkligen en jätteinspiration. Jag skulle nästan vilja göra en fotobok som skulle heta just favoriter, med just de bilder jag har som favoriter.

Sista bilden, med solnedgången är min, tänk att man blir så glad av så lite :-)
Några av mina senaste favoriter:

Sedan kan jag ibland tänka när jag kollar någons profil som helt saknar favoriter? Vad beror det på? Tycker han eller hon att ingen annan har nått bra eller bryr man sig inte bara?
Till sist de av mina bilder som någon (eller några, vissa har fler) har valt som favorit.

Inlagt 2011-02-23 22:12 | Läst 2892 ggr. | Permalink
Intressant fråga dina sista rader. Tror inte det finns något givet svar. Jag blir jätteglad varenda gång någon tar en av mina bilder som favorit, vilket du ganska nyligen har gjort, tack igen.
Bente
Svar från Otten 2011-02-23 22:29
Vilken var det? Fyren va? Ja den är verkligen fin. Det roliga är att vissa av mina favoriter har jag haft sedan jag gick med på FS, vissa åker bort efter några gånger. Då kan jag tänka, varför valde jag denna? Också kul att se på andras profiler, en del har nästan samma som jag, andra har inte nån lika och man fattar inte hur de har tänkt :-), sedan finns det de som har massor som man missat förut och nu lägger till som favorit.
Du påminner mig om att man borde ägna mer tid åt albumen kanske ändå (fick en annan indirekt påminnelse också nyligen). Gäller både albumstruktren, bilder i dem, flitigare uppdatering av bildinnehållet (har ju knappt gjort det på ett tag), favoriterna. Sedan skulle man också börja återigen titta på andras bilder, kommentera, lägga till nya favoriter (för FS innehåller ju massor med fina inspirerande bilder), rensa bland gamla favoriter, delta i Temagruppens månadsteman. Etc etc etc... Tänk om man hade mer tid!

Bland dina egna bilder ser det ut att finnas några riktiga pärlor, bl.a. flygledartornen, det landande planet och dansarna. Ska titta på dem närmare! Även på de andra också förstås. Kul idé förresten att göra en presenation så här via print screen (antar att det är det)!