Man lever bara en gång...

Från Östra till Västra Aros

Tog semester idag för att eventuellt umgås med sportlovsledig son, men han hade andra planer. Så det blev en resa till Västerås för att hälsa på min frus kollega Anna och hennes man Mats som i november fått en son!

Här har vi precis anlänt till centrala Västerås i lunchtid fredag 22 februari.
Och även om dom bor väldigt centralt, så nej dom bor inte i tornet.

Vi fick en väldigt god lunch, vars råvaror var  inköpta på en Italiensk specialbutik, "Den nya matsedeln". Vi gick dit innan vi lämnade Västerås och handlade med oss mat. En matbutik som verkligen kan rekommenderas, ligger alldeles vis Skrapan.

Vad vi noterade var att Västerås var en trevlig stad vi gärna besöker igen, med mycket trevlig personal i alla butiker vi besökte idag.

(Uppsala hette förr Östra Aros och Västerås Västra Aros. Aros betydde åmynning. Båda städernas åar mynnar ut i Mälaren.)

Inlagt 2013-02-22 21:27 | Läst 2443 ggr. | Permalink
Nu var det länge sedan jag var där, men det blev oftare när jag bodde i Sala.
Husen vid ån är välbekanta.
Trevliga bilder från min hemstad. Roligt att se bilder från en "utomsocknes" som fotograferar med nya ögon. Håller med om att Ny matsedel är en mataffär att rekommendera. Jag tror att jag går dit imorgon ;-) Med vänlig hälsning, Mats
Hej! Nice fotografi. Har du använd något filter för bilden på den höga byggnaden? Tänkte också passa på att höra om Perfekt Panorama ( http://www.perfektpanorama.se/fotografer/ )kunde vara något för dig? mvh Christian
Svar från Otten 2013-02-27 08:53
Nej inget filter vid tagningen, converterat till svartvitt och lite ton i Canons RAW-konverterare, Jag skall kika lite närmare på din sida, ser intressant ut.