Bild, fotoverktyg och funderingar.

Man ska inte förhäva sig...

Självporträtt är svårt att ta. Det känns gärna pinsamt. Alla vågar inte... Vad är en bra selfie? Ska den visa vem jag är? Den kanske ska visa vem jag vill vara! Kanske den speglar hur jag känner mig. Den ska nog vara inbjudande. Skapa förtroende? -Jag tar en Pucko.

Inlagt 2021-05-13 19:44 | Läst 375 ggr. | Permalink
Haha, du är modig du som ger dig in i massbildens allra heligaste- selfien. Jättebra ingång till ett nytt spår i fotodiskussionen helt enkelt!
Ha det gott
/Gunar S
Svar från jerrysoderberg 2021-05-14 10:46
Tack för kommentaren Gunnar.
Jag tycker nog det är detsamma med selfies som andra bilder. Man måste våga gestalta och fundera över vilka signaler en selfie skickar. Ett tomt bildutrymme berättar också vem vi är.
Ha de gott.
Jerry
Tycker det är trevligt att titta på selfies då och då. Sätter också in egna då och då här på bloggen. Som aktiv fotograf känns det naturligt. Genom bloggarna , både text och bilder, visar vi ju något av vilka vi är som människor, en selfie säger något om utsidan som inte syns så bra i dom vanliga bloggarna.......Kul ,att se lite olika selfies på samma gång, du visar liksom flera sidor av dig samtidigt, bra initiativ ovh bra selfies! Hälsningar/ Björn
Svar från jerrysoderberg 2021-05-14 19:41
Tack för kommentaren Björn.
Roligt att du uppskattar bloggen. Jag blev lite olika på bilderna, vilket var tanken.
Jag minns i början på Facebook. Då bytte en del bild efter hur de mådde. Det kanske inte var så dumt... Idag byter vi nog inte så ofta.
Ha en trevlig fredagskväll.
Jerry