Bild, fotoverktyg och funderingar.

Valborg för 40 år sedan.

Snöhögarna ligger kvar i bakgrunden. Bilen startade, inga problem. Oljan är bytt, batteriet laddat. V8:an spinner som en katt. Nu ska den tankas upp inför kvällen.  Valborg är väl kall i år. Men, det blir en tur till folkparken ändå, vi har ju tak på bilen. Det är dans där. Frågan är om det blir vinterjackan eller jeansjackan. Det blir nog kallt.... Vinterjacka... Eller???

Inlagt 2021-04-25 13:07 | Läst 254 ggr. | Permalink
Hej Jerry.
När du visar veteranbilar måste jag gå med.
Mycket vacker Cadillac 1958 - gillas.
Med många vänliga hälsningar från veteranentusiasten från Roskilde / DK.
PS: vanligtvis skulle jag hellre se bilarna i sina ursprungliga FÄRGAR, men här är det inte så viktigt, eftersom den är svart :-)
Svar från jerrysoderberg 2021-04-25 13:56
Tack för kommentaren Erik.
Den var fin, Sedan de ville hette den.
Det var en fin bil att åka i. Tyvärr är det inte färgfilm, men det är fint ändå tycker jag.
De flesta av mina gamla bilder är monokroma.
Ha de gott.
Jerry
Erik Madsen 2021-04-25 14:04
PS: Jag är nog lite "arbetsskadad" från min tid som fotograf för den danska månatstidningen "Veteran Tidende", där redaktören krävde att bilarna FÅR vara i färg. Det var många gånger ett viktigt tegn i att bestämma årgången eller modellen för de mycket entusiastiska och noga läsarna.
Vänliga hälsningar. Erik.
Svar från jerrysoderberg 2021-04-25 14:09
Jo, det förstår jag. Fina färgbilder på bilar har alltid hamnat på väggen i garaget. Jag har nog några gamla färgbilder jag fotograferat på bilar i någon låda. Jag ska ta fram dem vi ett tillfälle.// Jerry