Annons
Play > Youtubekanaler för fotografer: Peter Lindgren

Youtubekanaler för fotografer: Peter Lindgren

Vi tar oss sakta vidare i vår serie med Youtube-kanaler för fotografer. Denna gång kommer tipset från den flitiga bloggaren Joakim K E Johansson (som också kört några av avsnitt av Fotosidan Poddradio). Peter Lindgrens kanal är en guldgruva för dig som vill bli inspirerad att filma mer och få inspiration till berättarteknik via video.



Publicerad 2020-04-30.

4 Kommentarer

Tonyeagle 2020-04-30 16:11  
Tack för tipset! Har ännu inte vågat göra något på Tuben. Här verkar finnas massor att gräva ur, även om mycket är O.T. för min del!
//Tony
Third eye 2020-04-30 17:53  
Gillar Peter Lindgren, lite tunt nu i utbudet som med alla Yotubers men han har skön och otraditionell inställning till foto och film.
dejantep 2020-05-02 15:54  
Kul serie av artiklar. Spännande att se vilka ni tar med i listan men jag vill absolut rekommendera en som heter Mattias Burling. Annorlunda och intressant. Svenskt dessutom

https://www.youtube.com/user/mattiasburling
martinator 2020-05-02 23:38  
Potato Jet har lite bättre koll på prylarna. Det går att ställa in ändpunkter så att den stannar av sig själv - och det kommer med två "stoppbockar" ifall den missar att stanna.

https://www.youtube.com/watch?v=3PDG6_jvjbk
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS