Annons

Var finns din fotoblogg?

Produkter
(logga in för att koppla)

Carlos Z.

Aktiv medlem
Jag har inte riktigt en blogg, men en portfolio. Jag har inte lagt ut mycket på bloggen som finns länkat i portfolion. Men planen är att där ska bilder hamna som inte riktigt kvalificerar sig till portfolion, men klart värda att dela med sig!

Här är min i alla fall;

www.zayaphotography.com
 

njja

Aktiv medlem
Har fräshat upp den en hel del sedan jag postade här senast för något år sedan... Eftersom jag inte har någon skrivartalang över huvud taget så låter jag oftast bilderna tala för sig själva. Det är hur som helst kul och motiverande att ha någonstans att safta upp bilderna när det känns som att jag fotat något sevärt.

http://ljusavtryck.blogspot.com/
 

Kpl

Aktiv medlem
Här finns min: Http://www.patriklindgren.se/blog där kan man läsa om hur det är att jobba som fotograf och även lite andra tankar och funderingar som är fotorelaterade. Kommer dock vara på engelska from nu så möjligheten att läsa den på svenska finns fortfarande här på fotosidan.
 

Mattias_79

Aktiv medlem
Här hittar ni min fotohemsida/blogg: http://withmyshutter.com/

Vet inte inte om det är en fullskalig blogg, men det kommer inlägg där ibland och det är där jag lägger upp bilder / bildprojekt och annat jag vill dela med mig av. Varierad aktivitet då tillgänglig tid är varierad.
 

azek99

Aktiv medlem
Mitt "lära mig ta bättre bilder" projekt finns på ekmark.tumblr.com jag har 1973 bilder på mig, är uppe i 323 för stunden hållt på drygt ett år och med nuvarande tempo är jag klar runt 2020. Printade just del ett av sex fotoböcker i projektet, bild 1-303. Provar det mesta, ganska ostrukturerat hittills, men nu är det mer fokus på macro, mycket för att det är det jag får till med tre (9mån, 2½ och 10) barn.

ekmark.tumblr.com

/Anders
 
ANNONS