Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Vill du bli medlem i WFS?

Produkter
(logga in för att koppla)

Picture

Aktiv medlem
Wermlands Fotografiska Sällskap är en sammanslutning av människor som med jämna mellanrum träffas för att ha kul ihop. Den gemensamma nämnaren för alla som är med är intresset för foto. Alla äger följaktligen minst en engångskamera och det utrustningskravet är det enda som ställs på dig som vill vara med. Eller att du har ett genuint fotointresse. Eller bara är det minsta intresserad av foto. Kort sagt kan man sammanfatta det hela med att vem som helst är välkommen. Canonister, Nikonister och till- och med de som har en kamera av något annat märke. Eller ingen kamera alls.

Vi träffas med jämna mellanrum i olika kommuner i Värmland. Detta för att vi ska få se vad som finns utanför 50-skyltarna på våra respektive bostadsorter. Ibland träffas vi i någon stuga som någon lyckats låna. Ibland blir det på något café. Ibland på någon plats med intressanta fotomöjligheter. En av idéerna med WFS är att alla ska få prova på olika typer av fotografering - alltid är det någon som är extra bra på något och som kan lära ut hur man "får till det"!

Vi ställer inga krav på att man måste vara med jämt utan man bokar bara in sig på de träffar man känner för. Eftersom vi inte är någon förening så finns det inga fasta kostnader. Skulle det uppstå kostnader så delar de som träffas på dem.

Känns det här intressant? Anmäl dig i så fall genom mailfunktionen på

Hans Svenssons eller Lotta Elofssons profilsida. När du skickar din intresseanmälan så vill vi gärna att du anger din mailadress, din adress och ditt telefonnummer. Detta för att vi ska kunna kontakta dig snabbt (t ex om en träff skulle bli inställd i sista minuten). Vi vill också att du talar om att det är ok att vi lägger in dig på vår gruppmaillista. Denna lista syns inte på Internet, utan innebär bara en funktion som gör det lättare för oss att nå alla via mail.

Välkommen till ett trevligt gäng!
 
ANNONS