Häng på! Välj paket nedan.

Ps! som Plus-medlem får du bättre pris!

OnLocation Pass
Grundpris: 1300 kr
Fotosidan Plus-medlemmar: 1150 kr (12% rabatt)

Portfolio review
Grundpris: 250 kr:
Fotosidan Plus-medlemmar: 200 kr (20% rabatt)

Boende dubbelrum Lör-Sön inkl middag och frukost Grundpris: 1200 kr
Fotosidan Plus-medlemmar: 1050 kr (13% rabatt)

Boende enkelrum Lör-Sön inkl middag och frukost
Grundpris: 1690 kr
Fotosidan Plus-medlemmar: 1550 kr (8% rabatt)

Boka din plats hos Wild Nature fotoresor

* Del i dubbelrum: Om du lägger två "dubbelrum" i varukorgen när du bokar så vet vi att du har en partner för ditt rum. Om ni önskar dela rum med men gör två separata bokningar kan ni i meddela oss detta när bekräftelsen kommer. Resenär som beställt del i dubbelrum måste vara beredd att betala enkelrumstillägg om rumspartner ej kan ordnas. Enkelrumstillägget finns ovan. Besked huruvida enkelrumstillägget behöver erläggas eller ej erhålls innan inbetalning av slutbetalningen.
** Middag: Middag består av huvudrätt exklusive dryck. Det kommer finnas tre alternativ att boka - kött, fisk eller vegetariskt.
Inställandet av en resa/workshop: Wild Nature fotoresor och Fotosidan (White Balance AB) förbehåller sig rätten att inställa en resa/workshop innan avgång, pga. för få antal deltagare, strejker, krig, naturkatastrofer, eller annan anledning som gör resan/workshopen olämplig. I en sådan situation återbetalas all betalning för resan/workshopen till deltagarna. Wild Nature fotoresor och Fotosidan (White Balance AB) är i en sådan situation ej skyldig att ersätta deltagare för utgifter såsom flygbiljetter, visum- och passkostnader, utrustning inför resan/workshopen eller andra utgifter som är relaterade till resan/workshopen.

Boka din platsBoka (begränsat antal platser)

Fullbokat (För att stå med på reservlista maila oss


Information

- Begränsat antal platser. De första 10 får presentcheck om 1000 kr som kan lösas in på utvalda resor hos Wild Nature fotoresor.
- På plats kommer det finnas ett antal stativ från Focus Nordic för utlåning. Dessa kan bokas innan helgen.

När du kommer till Örenäs slott på lördagmorgon så kan du hämta ut ditt pass mellan 08-09. Alla föreläsningar och workshops utgår härifrån. Lunch lördag och söndag ingår i OnLocation-passet.

Boende och middag ingår inte i priset utan bokas separat. Du får mer än gärna bo över med oss arrangörer och utställare. Vi har fått väldigt bra pris så middag och boende.

Under helgen finns fem stycken föredrag som du inte behöver boka in dig på.

I priset ingår tre workshops. Du kommer få ett mail i god tid innan med information om hur du bokar och väljer ut de de vill delta i.

Under helgen finns det möjlighet för 20 minuter Portfolio review. Det måste du boka och betala i samband med att du köper ditt On Location-pass.

På söndag delar vi ut priser i fototävlingen. Bilden skall du ha laddat upp innen helgen.

Glöm inte att ta med din egen kamerautrustning! Så du kan använda den under de workshops som du deltar i

Frågor och funderingar? Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss via info@wildnaturefotoresor.se samt på telefon: +46(0)730 662 007.