Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. En vacker kärleksförklaring

Vill lyfta fram vännen Per-Erik Åström som idag skriver en så vacker kärleksförklaring till sin livskamrat. Per-Erik är en duktig fotograf som varit med en hel del, bland annat har han jobbat mycket med flyktingar och flyktingkatastrofer. Han är en väldigt engagerad antirasist och står alltid på den svages sida, en fin människa helt enkelt. 

Inlagt 2015-05-22 09:55 | Läst 909 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag rodnar Affe...
Du är en jättefin fotograf. Och en riktigt klok, ärlig och engagerad människa. Du är en sån som behövs och vars röst, tankar och bilderl är som att slå upp fönsterluckor i en ii övrigt instängd tillvaro.

Din vän/per-erik
Svar från alf109 2015-05-23 18:15
Tack ska du ha Per-Erik.
Ibland träffar man personer senare i livet som man känner har något viktigt att berätta och som man känner samhörighet med. Det krävs också lite motsättningar i åsikter ibland om det skall vara en utvecklande bekantskap. Inga motsättningar på de djupa och viktiga frågorna givetvis, men ett lite lagom tuggmotstånd ibland berikar vänskapen. Du är en sådan person Per-Erik. Dessutom beundrar jag din omtanke och kärlek till dina nära och kära, sådant är fint att se och något som blir mer och mer sällsynt i vårt självupptagna tidevarv. :)
-affe