Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. I väntan på mörkret

Mörkret kommer med stormsteg, sommar går mot höst. Jag gillar sensommaren och hösten, saknar nattmörkret när det blir för ljust, saknar dagsljuset när det blir för mörkt. Hösten är fin, allt lugnar ned sig; värmen från dagen ventileras ut i nattens svalka.

Även nattfotosäsongen startar för min del, det har varit dåligt de senaste åren. Jag har känt mig lite mätt på det och Sally orkar inte heller trampa runt som förr. Men jag tror att vi skall ta upp detta lite nu igen, så att hon får uppleva våra nattliga fototraditioner några gånger till. Kanske har hon saknat det, att bara vara ute i lugnet i natten? 

Inlagt 2015-08-23 19:45 | Läst 782 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ni får väl nöja er med lite kortare turer, du har ju fina omgivningar vad jag förstått, Min hund älskade att gå ut när det var mörkt, hon fick skärpa sina sinnen och det verka pigga upp henne, lycka till med nya nattbilder! LO
Svar från alf109 2015-08-24 20:21
Jo det får bli några kortare svängar med kamera och stativ. :)
Tack ska du ha LO.
-affe
Jag säger bara Night Hawks! :)
/B
Svar från alf109 2015-08-24 20:21
Jo, det är hög tid att försöka få lite fart på den poolen, eller hur Bengan? ;)
-affe