Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Rosen

Arne Quick, Rosen

Jag tuffar på med det svartvita. Såg den frostnupna rosen som låg bortslängd på gatan i natt när jag gick sena rundan med hunden. Kanske var det en tänkt romans som gick fel?

Kommer att tänka på ungdomens romanser och alla gånger då det inte blev som man kanske hoppades. I ungdomen hörde det ju till att bli förälskad, alltid gjorde det lika ont när det inte funkade. Men ganska snart hade man kommit över det och var igång igen med någon ny tjej som man gav sin reservationslösa beundran.

På så sätt är det både vemodigt och samtidigt ganska bekvämt att vara äldre. Lite tråkigt att inte längre känna drivet som man gjorde när man var ung, men samtidigt väldigt skönt att slippa uppleva den känslomässiga berg och dalbana det innebar. Jag har sedan länge slagit mig till ro med att ha hundar som livskamrater och trivs bra med det.

Ögonen såg jag under Liljeholmsbron idag, likadana har varit målade där tidigare så det är säkert en återkommande konstnär som förnyat sitt verk.

Inlagt 2024-03-18 20:18 | Läst 245 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver