Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Tillfredsställelse

Vissa bilder kommer man ihåg extra tydligt, detta är en sådan för mig. Anledningen är att det var riktigt kallt och att exponeringstiden blev ovanligt lång (för mellanformat) eftersom jag var tvungen att blända ned en hel del. En annan anledning är att jag fastnade för motivet när jag såg det och att bilden blev precis som jag ville ha den.

Det är inte ofta man har så pass orörd snö på gräsmattan här i Tantolunden, den brukar spåras ganska snabbt av alla människor som rör sig där, nu var det bara någon hund (förmodligen?) som varit ute en sväng, ingen av mina dock. Hur som helst stod jag där i närmare halvtimman och slog åkarbrasor.

En av tillfredsställelserna med dessa vinternätter med kamera och stativ är att när man väl kommit hem, värmt lite choklad och doppar sin ostmacka så anar man att man kanske kommer att ha en bild som som står sig över tid, jag tycker att denna gör det.

Inlagt 2015-08-19 04:36 | Läst 769 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Affe jag förstår dig, en lyckad bild detta.
/ Bengt
Skön vinterbild, Alf.